Osmeh dana

Koja nirvana...:lol:

555f294a69bedd8b2a72d40c-750-563.jpg

1981. godina

1. princ Charles se oženio
2. Liverpool postao prvak Evrope
3. umro Papa

2005. godina
1. princ Charles se oženio
2. Liverpool postao prvak Evrope
3. umro Papa

Pouka: kada se princ odluci oženiti treći put, a Liverpool zaigra u finalu Lige šampiona, treba upozoriti Papu!
Pouka 2: kada se princ odluci oženiti treći put, a papa umre, treba se kladiti na liverpool

A ove godine će Liverpul igrati u finalu a princ Hari najavio da će da se ženi. Jadan Papa...

:rotf:
Jjebes papu daj da se kladimo

- ******, je l' si video?!
- Ma video, Đoković pije mlaku vodu. Mislim, pijem i ja, ali ovde u Kairu ćeš lakše da kupiš tri deteta nego flašu hladne vode.
- Ma ne to, nego Ceca u udžbeniku!
- A, da, videh i to, STRAŠNO ******!
- Da, sve će decu da sjebu, ode nam država u *****.
- Ma da, ja ih gledam kad sam u prevozu u Beogradu, svi lepo obučeni, ne nose one pocepane pantalone gde se vidi pola dupeta i one helanke što vidiš da li je obrijana, dečačići ne psuju, ustaju starijima u busu, onako sve picikato, pridrže vrata, ne deru se, znači ovo će baš da ih poremeti u tom uzrastu kada gajimo male akademike.
- ....
- Pa da, i mislim, gde baš Cecu nađoše, a ne recimo Miroslava Ilića, ili Zoricu Marković, ili recimo Natašu Kojić Kebu, ili Severinu, ona je multimedijalna umetnica.
- Zajebavaš malo?
- Ne bre, evo gledam i po sebi, ja kad odem u kafanu ili na svadu, pa popijem malo višepa mi dođe d aupadnem u sevdah kao šljiva u *****, pa kažem MUZIKA DAJ 'VAMO LIJTE LIŠE LADNE VODE ILI KAZNI ME KAZNI OD VIKI ZMIKI, a cela svadba viče NEEEEEE, SELJAČE GOLJO TI SI PRAH NA PODU, hoćemo BRAMSA, pa ja kažem ****** SVIRAJ BRAMSA, i onda svi ustanemo, i ne uhvatimo se kao u kolo nego onako se samo klanjamo jedni drugima, pridržavajući monokl, a žene falte od sukanja, da se ne isprljaju na već čistom mermeru sa Drača.
- Ne vredi sa tobom pričati.
- To je prva stva roko koje se slažemo danas.

Nemanja Cvijetić, ne proseravajte se gospodo.

Čitam krstu...sedam ujutru, pijuckam čaj. Dolazi sin u zombi stanju i počinje da kuva kafu (koju niko ne šije u kući ). Reko "jel ti dobro ?", kaže " ma tu je ------, mora u školu pa da joj skuvam kafu " e kad sam i to doživela da svojevoljno ustane tako rano.
Smoki...jesam li trebala da ga zezam ili sam bila dobra što sam prećutala ?

Čitam krstu...sedam ujutru, pijuckam čaj. Dolazi sin u zombi stanju i počinje da kuva kafu (koju niko ne šije u kući ). Reko "jel ti dobro ?", kaže " ma tu je ------, mora u školu pa da joj skuvam kafu " e kad sam i to doživela da svojevoljno ustane tako rano.
Smoki...jesam li trebala da ga zezam ili sam bila dobra što sam prećutala ?
da da..moj kad treba u radnju kad mu ja kazem ubedjivanje po pola sata. a devojka kad je tu, samo hop hop..:lol:

- ******, je l' si video?!
- Ma video, Đoković pije mlaku vodu. Mislim, pijem i ja, ali ovde u Kairu ćeš lakše da kupiš tri deteta nego flašu hladne vode.
- Ma ne to, nego Ceca u udžbeniku!
- A, da, videh i to, STRAŠNO ******!
- Da, sve će decu da sjebu, ode nam država u *****.
- Ma da, ja ih gledam kad sam u prevozu u Beogradu, svi lepo obučeni, ne nose one pocepane pantalone gde se vidi pola dupeta i one helanke što vidiš da li je obrijana, dečačići ne psuju, ustaju starijima u busu, onako sve picikato, pridrže vrata, ne deru se, znači ovo će baš da ih poremeti u tom uzrastu kada gajimo male akademike.
- ....
- Pa da, i mislim, gde baš Cecu nađoše, a ne recimo Miroslava Ilića, ili Zoricu Marković, ili recimo Natašu Kojić Kebu, ili Severinu, ona je multimedijalna umetnica.
- Zajebavaš malo?
- Ne bre, evo gledam i po sebi, ja kad odem u kafanu ili na svadu, pa popijem malo višepa mi dođe d aupadnem u sevdah kao šljiva u *****, pa kažem MUZIKA DAJ 'VAMO LIJTE LIŠE LADNE VODE ILI KAZNI ME KAZNI OD VIKI ZMIKI, a cela svadba viče NEEEEEE, SELJAČE GOLJO TI SI PRAH NA PODU, hoćemo BRAMSA, pa ja kažem ****** SVIRAJ BRAMSA, i onda svi ustanemo, i ne uhvatimo se kao u kolo nego onako se samo klanjamo jedni drugima, pridržavajući monokl, a žene falte od sukanja, da se ne isprljaju na već čistom mermeru sa Drača.
- Ne vredi sa tobom pričati.
- To je prva stva roko koje se slažemo danas.

Nemanja Cvijetić, ne proseravajte se gospodo.

amin :klap:

- - - - - - - - - -

ovo je preslatko :D

Back