Osmeh dana

292371_10151102005850269_1784569675_n.jpg

Jedan taksista. Ostavih poveći bakšiš i maltene na izlazu, neko viče za mnom..."Heeeeeeeeeeeej, mala, niko mi nije ostavio toliki bakšiš..." I gleda me sve upitno, ne verujući, misleći da ću se predomisliti. Kažem, sa osmehom: "Lud koji daje tolike novce, još ludji onaj koji ne prima tolike novce..." (Tako kaže moja baka, prim. prev., za ono šta misliš, i za šta nema šanse da se predomisliš...:) ) Čovek se osmehne, vidim mu u očima, i dalje neverica i prozbori zbunjeno: "Hvala" . U sebi se mislim, nekada davno, i ja sam imala velike bakšiše, znam ja osećaj. :)

Dobih u emailu :lol:
A bus stops and 2 Italian men get on. They sit down and engage in an animated conversation.The lady sitting next to them ignores them at first, but her attention is galvanized when she hears one of them say the following: 'Emma come first. Den I come. Den two asses come together. I come once-a-more! Two asses, they come together again. I come again and pee twice. Then I come one lasta time.'The lady can't take this any more,'You foul-mouthed sex obsessed pig!' she retorted indignantly. 'In this country, we don't speak aloud in Public places about our sex lives!''Hey, coola down lady,' said the man. 'Who talkin'abouta sex? I'm a justa tellin' my frienda how to spell' Mississippi .$ 10.00 says you're gonna read this again :D

Poslednja izmena:
Poruka muškaraca ženama:
Žene, ne uzbuđujte se previše ako trčimo za vama. Trčimo i za loptom i na kraju je šutnemo.
Poruka žena muškarcima:
Dragi muškarci, ne uzbuđujte se ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas. Zaljubimo se i u cipele, a onda nabavimo još 15 pari, onako, za svaki slučaj.
:hahaha::zper:

Back