Milochka_a*f*s
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
Koliko sam ja razumela, po tebi postoje dve vrste ljudi:
Oni koji strebaju, imaju sve 5ice i nista vise u zivotu
i oni koji ne uce, imaju losije ocene al se zato kao zezaju i imaju extra drustvo
Greska....
Ima ih i drugih....tj nas drugih....
Sa odlicnim ocenama, extra drustvom, prijateljima na koje mozemo da se oslonimo kad nam je tesko, i svim tim zezanjima i uzivanjima...
Ima nas koji mozemo sve to....
Evo primer ja....imam ovo gore navedeno + sport koji obozavam, treniram oko 10 godina i sa drustvom sa klizanja sam na takmicenjima i pripremama provela trenutke koji se recima ne mogu opisati... + spremamo se da u martu 2008 nastupimo na svetskom seniorskom prvenstvu u sinhronom klizanju,a time bismo bili prvi u istorji sporta koji Srbiju predstavljaju na svetskom prvenstvu u ovoj disciplini...
A sad mi reci da covek ne moze da bude svestran i da ima sve sto mu treba, samo ako se malo vise potrudi....a trud se uvek isplati...
I nisam ja jedina...ima ovde i drugih ljudi koji mogu moje reci da potvrde...
Oni koji strebaju, imaju sve 5ice i nista vise u zivotu
i oni koji ne uce, imaju losije ocene al se zato kao zezaju i imaju extra drustvo
Greska....
Ima ih i drugih....tj nas drugih....
Sa odlicnim ocenama, extra drustvom, prijateljima na koje mozemo da se oslonimo kad nam je tesko, i svim tim zezanjima i uzivanjima...
Ima nas koji mozemo sve to....
Evo primer ja....imam ovo gore navedeno + sport koji obozavam, treniram oko 10 godina i sa drustvom sa klizanja sam na takmicenjima i pripremama provela trenutke koji se recima ne mogu opisati... + spremamo se da u martu 2008 nastupimo na svetskom seniorskom prvenstvu u sinhronom klizanju,a time bismo bili prvi u istorji sporta koji Srbiju predstavljaju na svetskom prvenstvu u ovoj disciplini...
A sad mi reci da covek ne moze da bude svestran i da ima sve sto mu treba, samo ako se malo vise potrudi....a trud se uvek isplati...
I nisam ja jedina...ima ovde i drugih ljudi koji mogu moje reci da potvrde...
vidim sta drugi misle i sve mi je to OK,kao sto sam jednom i rekla svako ima svoj ukus i svi mi imamo razlicita misljenja....I ja sam u osnovnoj izlazila,isla na treninge i usput sam uvek bila vrlo dobra...sto mi je jako drago,kad vidim da neki decaci iz moje osnovne potpuno su zbog fudbala zapostavili skolu...ali bas to kazem....ja sam bila vrlo dobra i drago mi je zbog toga,a imala sam u odelenju par tih VUKOVCA za koje smo svi mi ostali vrlo dobri,a da ne pricam dobri i dovoljni bili ispod nivoa,oni su uvek kao bili nesto.....
poz
)