OsMaCi 2007,k0Lik0 stE imaLi b0d0wa na prijEmn0m?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam ja razumela, po tebi postoje dve vrste ljudi:
Oni koji strebaju, imaju sve 5ice i nista vise u zivotu
i oni koji ne uce, imaju losije ocene al se zato kao zezaju i imaju extra drustvo

Greska....

Ima ih i drugih....tj nas drugih....

Sa odlicnim ocenama, extra drustvom, prijateljima na koje mozemo da se oslonimo kad nam je tesko, i svim tim zezanjima i uzivanjima...

Ima nas koji mozemo sve to....

Evo primer ja....imam ovo gore navedeno + sport koji obozavam, treniram oko 10 godina i sa drustvom sa klizanja sam na takmicenjima i pripremama provela trenutke koji se recima ne mogu opisati... + spremamo se da u martu 2008 nastupimo na svetskom seniorskom prvenstvu u sinhronom klizanju,a time bismo bili prvi u istorji sporta koji Srbiju predstavljaju na svetskom prvenstvu u ovoj disciplini...

A sad mi reci da covek ne moze da bude svestran i da ima sve sto mu treba, samo ako se malo vise potrudi....a trud se uvek isplati...

I nisam ja jedina...ima ovde i drugih ljudi koji mogu moje reci da potvrde...

@Milochka_a*f*s
Bravo za ovaj post! 8)

@Sanja 92
Vidis, imas ljude koji dosta znaju, a malo uce... Ja sam bila Vukovac i djak generacije, a udzbenike uzimala u ruke jednom mesecno da vidim sta ima unutra. Jednostavno sam slusala na casu, hvatala beleske i posle ih samo citala... Ali sam, pored toga, citala i gomilu knjiga koje nemaju veze sa redovnom skolom, ali imaju veze sa opstim obrazovanjem, pa sam tu povremeno nalazila i mnogo toga sto sam ucila npr. na istoriji. Uz to sam se spremala za republicko iz srpskog (na kom sam super prosla), za 3 takmicenja iz flaute i za prijemni za muzicku...To je podrazumevalo iscitavanje gramatike srpskog u sitna crevca i najmanje 4 sata dnevno vezbanja flaute (vikendom najmanje 6 sati...) A i pored toga sam izlazila, zezala se, visila na kompu, gledala TV........ I, 'ajde sad, ako hoces, nazovi me streberom, reci da sam najveci streber na kugli zemaljskoj... Mozes da kazes sta god hoces o meni, i mozes da mislis sta god hoces, ali ne mozes (kao i niko drugi) da osporis da sam se i zayebavala i druzila i izlazila i uz sve to par puta i pobegla sa casa...

@ Milochka_a*f*s

Potpuno se slazzem sa tobom.
Ja sam u osnownoj bila djak generacije,uporedo s tim trenirala odbojku,ishla na swa moguca takmichenja,ali se pritom i druzzila i prowodila i izlazila i sa drushtwom iz osnowne i iz kluba...

Po meni je fantastichna stwar biti ,kao shto ti,Sanja,kazzesh,shtreber.
Toliko stwari nauchish,budesh wrlo cenjen,hwaljen,imash super drushtwo,sigurno bolje od tog shto celo weche sedi na tribinama,upoznash mnogo likowa na raznim takmichenjima i smotrama....
Stwarno mi je zzao shto imash takwo mishljenje o wukowcima i pametnoj,nadarenoj deci...
No,dobro...
A i to shto shtreberi ne zasluzzuju da imaju drushtwo..... :roll: :roll:
Toliko greshish u swemu shto si napisala da nemam rechi...

Biti pametan,izgleda,znachi biti diskriminisan....

P.S. Organizacija je jedna chudesna stwar... ;)

Dobro :) vidim sta drugi misle i sve mi je to OK,kao sto sam jednom i rekla svako ima svoj ukus i svi mi imamo razlicita misljenja....I ja sam u osnovnoj izlazila,isla na treninge i usput sam uvek bila vrlo dobra...sto mi je jako drago,kad vidim da neki decaci iz moje osnovne potpuno su zbog fudbala zapostavili skolu...ali bas to kazem....ja sam bila vrlo dobra i drago mi je zbog toga,a imala sam u odelenju par tih VUKOVCA za koje smo svi mi ostali vrlo dobri,a da ne pricam dobri i dovoljni bili ispod nivoa,oni su uvek kao bili nesto.....

~Pa vrlo je moguce da ja sada MRZIM sve vukovce,strebere ili koko god...zato sto sam ja u odelenju imala zaista takve osobe,kojima je bilo vaznije da na kraju godine budu 5.00 nego leba da jedu :) ali bukvalno!!!Mozda sam zato ja zamrzla vukovce,izvinite ljudi.....nisu svi isti,niste vi takvi,ali ovi iz mog odelenja,ma te strebercine ne vredi spominjati nisu vredni toga....sad su obe upisale jedna 13-tu jedna 4-tu i kad zavrse,cisto sumnjam da ce fax. da upisu jer su glupe ko noc...pa cemo da vidimo sta ce samo sa gmnazijom da rade (cistice ulice :D ) NE ZASLUZUJU BOLJE....
A ja sto sam bila vr.dobra i ispod njihovog nivoa cu posle srednje raditi u vrticu,jer zato i idem u skolu,ili u bolnici cu leciti malu decu,jer su deca nesto najlepse i najsladje,zato sam i pedijatrijska sestra!!!

~Pa vrlo je moguce da ja sada MRZIM sve vukovce,strebere ili koko god...zato sto sam ja u odelenju imala zaista takve osobe,kojima je bilo vaznije da na kraju godine budu 5.00 nego leba da jedu :) ali bukvalno!!!Mozda sam zato ja zamrzla vukovce,izvinite ljudi.....nisu svi isti,niste vi takvi,ali ovi iz mog odelenja,ma te strebercine ne vredi spominjati nisu vredni toga....sad su obe upisale jedna 13-tu jedna 4-tu i kad zavrse,cisto sumnjam da ce fax. da upisu jer su glupe ko noc...pa cemo da vidimo sta ce samo sa gmnazijom da rade (cistice ulice :D ) NE ZASLUZUJU BOLJE....
A ja sto sam bila vr.dobra i ispod njihovog nivoa cu posle srednje raditi u vrticu,jer zato i idem u skolu,ili u bolnici cu leciti malu decu,jer su deca nesto najlepse i najsladje,zato sam i pedijatrijska sestra!!!

zasto neko ne bi zasluzio sa zivi dobro?zato sto uce?prsla si skrozzz.....
da je na 4umu dozvoljeno psovanje,sad bih ti izredjao sve moje misljenje o tebi!!!

~

jel si bas 100% sigurna?znam mnoge koji su silom prilika morali da rade ono sto nisu hteli,npr znam jednog coveka koji je zavrsio ekonomsku,pa prodaje carape...(jeftino!!!:):D:p)

Da sigurna sam...jbg...kad imas vezu mozes sve....mama mi radi u vrticu,a tetka u domu zdravlja,nisam imala bodove za medicinu pa ipak idem tamo :)
Ne znam zasto me napadas kad sam ja rekla da sam DELIMICNO svoje misljenje sredila i promenila....
Ja sam rekla da ovi iz mog odelenja NE ZASLUZUJU BOLJE,jer sam sa njima isla 8 godina i znam koji su gadovi!!!

Pa svejedno.....streberi-uzaSSS....a ona druga vrsta kao-oni sto nisu streberi,a oni koji im zavide ih nazivaju tako-pa gde to ima,to streberi izmislili da se izvuku....pa ja licno mislim da su vukovci streberi!!!Sta im to treba da oni kao upisu neku extra skolu,dok pola njihovog odelenja sa kojim su proveli 8.godina odu u neke gradjevinske,masinske,tehnicke itd...glupo je,SVI ZA JEDNOG ,JEDAN ZA SVE ,takvi bi trebali i vukovci da budu!

Doduse moja drugarica nije bila vukovac ali je upisala onu skolu koju je zelela iako je imala poena da upise XIII (imala je oko 95 poena),i sta,ona je trebala da upise gimnaziju?Niko od nikoga ne zavisi! Ovo sto si napisala je cista glupost.

Ima onih ljudi koji zele da budu sa drustvom iz osnovne, pa upisuju skolu koju i to drustvo.

I to je ok. Kao sto je ok ako neko uopste nece da ostane u kontaktu sa ljudima iz osnovne.

Postoji i treca opcija. Upises skolu koju ti hoces, nastavis da se druzis sa tebi bitnim osobama, ostanes u kontaktu sa onima sa kojima si bio u dobrim odnosima, do kojih ti je stalo, zaboravis one koji su se prema tebi poneli lose...
Po meni najbolja opcija.

Pa da,ali ja sam posle 8 razreda kada smo se upisivali bila mnogo razocarana...znala sam da hocu da upisem za pedijatrijsku sestru ,a mnogo me je bolelo to sto ne mogu,jer nemam bodove zbog idiota(to su ti vukovci na koje sam besna)....,celo leto sam kukala i plakala mami da ne idem u drugu skolu sem u medicinsku u deligradkoj..i tako je i bilo :) i od tog trenutka ne razmisljam o tim ,,mojim,, vukovcima na koje sam besna...ali ipak mi je krio jer su te dve i drugim mojim drugaricama i drugovima unistile zivot,a oni nisu imali mogucnost kao ja da se preko veze prebace,pa su ostali u masinskim,trgovackim,tehnickim skolama.............ali ima Boga,pa cemo videti sta ce one 2 sa tim gmnazijama da rade...???

Ucila sam ja,ne kao oni naravno(daleko bilo) al iucila sam...ali jbg...danas neko sa vrlo dobrim uspehom ne moze da upise nista dobro!!!

Nisu mi svi vukovci krivi ,vec samo ove 2 iz moje osnovne....zato sto suse one uvek ulizivale,i kad ne znaju one dobiju 5,ili samo one u celom odelenju nauce,ostali ne,i umesto da zbOg svih odlozimo kontrolni,one mole da imamo,i svi dobijemo kecheve......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back