Wieczeslaw
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
Ja trazim od tebe pisane dokaze da je to tako! Nema frke, reci cu da si u pravu, ali samo ako imas povesne navode i spise koji to potvrdjuju. Dok god to ne vidim ja mogu da kazem da je kralj bio kukavica i ni nalik nekome iz njegovog roda! Danasnji njegovi potomci su samo nastavak onoga sto je on bio. Svadjaju se oko imovine, stalo im je gde ce svoje dupiste da smeste i da dobiju drzavnu apanazu...za sta? Zbog cega? Zbog stare slave? Neka hvala, od mene nece dobiti ni prebijene pare! Sve sto imam stekao sam sam. Ne treba mi kralj da ga izdrzavam zbog nekakve stare slave. Taj isti Karadjordje je do 1804 bio jedan obican seljak i trgovac svinjama. Da se ne zavaravamo, te price o tome kako je on potomak Nemanjica ne stoje....pa i ja sam u svom stablu pronasao da mi je tamo neki askurdjel bio srpski plemic u Crnoj Gori, i da se prezivao Vlastelinovic, ali ja zbog toga ne velicam sebe. To je bilo i proslo. On je on, ja sam ja! Prema meni ne postoji vazniji sloj ljudi koji svoje privilegije zasluzuju samo rodjenjem... to je glupost. Svi smo jednaki i svako mora da se za zivota dokaze ko je i kakav je, a ne da zivi na staroj slavi njegovih predaka. Iskreno sam protiv bilo kakvog plemstva i privilegija. "plemstvo" treba da predstavljaju obrazovani domoljubi a ne ljudi koji sa svojih 60 leta nisu naucili da valjano govore i pisu srpski jezik. Taj covek, koji ne govori srpski je dosao u moju zemlju i trazi da bude kralj. Za mene su to sve paraziti koji bi da zive na tudjim ledjima. E nedam!!! Ja necu glasati za kralja! TACKA!
Ako su ti nacisti blizi, zaista mi je zao! Meni nikada nece biti bliski ni po organizaciji, ni po ideologiji! Da se razumemo, ni komunisti mi nisu blizu.
Verovatno su takvi kao ti postojali i tokom aprilskog rata. Priklonili su se tiraninu i spasli svoju pozadinu. Ostali su dobili po ledjima. Ako su ti nacisti bliski ti ne treba da se nazivas Srbinom, Slovenom... Stoga, preporucujem ti da ides u Nemacku i tamo sluzis potomcima nacistickih vojnika, visoj rasi i ostaloj ekipi. Ja sam rekao, nisam ni za komuniste, nisam ni za naciste, to su dva zla, ali CINJENICA je da su komunisti porazili naciste i da je komunizam kao IDEJA (a ne kao IMPLEMENTACIJA) mnogo humaniji od nacizma. Problem je sto komunizam funkcionise samo u teoriji, a nacizam, nazalost, funkcionise u praksi bas onako kako ga njegovi teoreticari opisuju.
Opet, daj mi neke pisane dokaze o tome sto govoris o Dimitriju i Milanu...za sada nisi prilozio nista. Ako se u tim izvorima nedvosmisleno potvrdjuje tvoja prica ja ti skidam kapu i priznajem da sam u krivu! Do tada....
Ako su ti nacisti blizi, zaista mi je zao! Meni nikada nece biti bliski ni po organizaciji, ni po ideologiji! Da se razumemo, ni komunisti mi nisu blizu.
Verovatno su takvi kao ti postojali i tokom aprilskog rata. Priklonili su se tiraninu i spasli svoju pozadinu. Ostali su dobili po ledjima. Ako su ti nacisti bliski ti ne treba da se nazivas Srbinom, Slovenom... Stoga, preporucujem ti da ides u Nemacku i tamo sluzis potomcima nacistickih vojnika, visoj rasi i ostaloj ekipi. Ja sam rekao, nisam ni za komuniste, nisam ni za naciste, to su dva zla, ali CINJENICA je da su komunisti porazili naciste i da je komunizam kao IDEJA (a ne kao IMPLEMENTACIJA) mnogo humaniji od nacizma. Problem je sto komunizam funkcionise samo u teoriji, a nacizam, nazalost, funkcionise u praksi bas onako kako ga njegovi teoreticari opisuju.
Opet, daj mi neke pisane dokaze o tome sto govoris o Dimitriju i Milanu...za sada nisi prilozio nista. Ako se u tim izvorima nedvosmisleno potvrdjuje tvoja prica ja ti skidam kapu i priznajem da sam u krivu! Do tada....