Osip po telu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

giravaru

Zainteresovan član
Poruka
462
Posle uzimanja jutarnje terapije za bolna ledja i vrat ..posle podne videh osip po stomaku.....nikad ali vise nikad ni jedan lek necu uzeti....jedno kao lece a onda ti stvore jos veci problem. I lepo joj rekoh dr...pijem ili brufen ili ibuprofen....ne ona mi dade nesto stoto etodin forze valjda....uzas....Sad opet tamo...placaj....uf....znate sta hocu reci...valjda!!!!!

Šta će ti nova tema kad si već otvorila temu o istom problemu?

Alergije na lekove nisu ništa novo i dobro je kad izađu na površinu, loše je da se zadrže unutra.
Prestaneš da piješ taj lek, što piše u svakom uputstvu i to je to, ako je situacija kritična (što u ovom slučaju nije), ode se do
Hitne pomoći ili Urgentnog.

Covek se pozali javno...( sto u 100% slucajeva nikako nije pametno)...i necu vise majke mi....
Zvala sam lekara....ta doktorka radi.posle podne pa ce me zvazi...mada bih ja volela da to vidi alergolog.....i da mi sta treba. Pa da se bacim na vezbe. ..

Hvala svima.

Posle uzimanja jutarnje terapije za bolna ledja i vrat ..posle podne videh osip po stomaku.....nikad ali vise nikad ni jedan lek necu uzeti....jedno kao lece a onda ti stvore jos veci problem. I lepo joj rekoh dr...pijem ili brufen ili ibuprofen....ne ona mi dade nesto stoto etodin forze valjda....uzas....Sad opet tamo...placaj....uf....znate sta hocu reci...valjda!!!!!

Ma proci ce te taj osip, radi te vezbe za bolove u ledjima, svako od nas dobije neki osip
koji i nema veze sa lekovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back