Osećam se odbačeno od starog društva

Ako je TO tačno, onda ne znam što žališ za njima. Cimali su te kad god je njima nešto trebalo, ali kad je trebalo tebi (ili sad ako ti možda treba) nema ih nigde? Ne javljaju se na tel, ili te otkače kad se jave? Uvek su u frci, nemaju vremena itd? Mada si im dao do znanja da si u nekom problemu, da ti treba nešto? To je ono što sam ja zaključila iz ove tvoje rečenice. Možda nisam razumela pravo.
Ako jesam dobro razumela, onda to nisu bili nikakvi prijatelji, i treba ti laknuti jer si ih se rešio, a ne da žališ za njima...

Sa svima njima sam samo sa jednim imao bas pravi kontakt. Ostali su odavno okrenuli leđa.
Ne žalim samo sam sad uvideo da im definitivno ne trebam , jer tu odvojenost tokom cele godine nisam smatrao prekidom. Jednostavno tako zivimo razbacano.

Saznah da se dvojica oženiše iz društva. Ne znam za svadbu ko nije i jeste bio. Sigurno sedeljke preko leta i ove zime nisu bile slucajne nego između ostalog da se časti.

Drugarstvo koje vise ne postoji poslednjih nekoliko godina. Bez obzira na to znas nekog 15, 20 godina nećeš ni da mu se pohvališ i kažeš kad se vidimo da častim iako znamo da se to neće desiti 99 %. To je ono što je glupo. Nije mi stalo do nečijeg pića, torte, bar znam kog necu da zovem.

Back