Осећам се ко у шпанској серији

@Aleksej_BASO
Е, да... хвала :wink:

@CaLiMeRo
Ма нема ништа без СТУДЕНТСКОГ дома

@Incognito
Колега... поштовање :wink:

@NatasaNatasa
Ма имам ја сад и паметнија посла од јурцања за нечим петим. Ето, видиш како ме Смирноф притисла за радну акцију :D

SadPaNikadVise:
Имам:

1. Девојку свог живота која је из разлога које никад до краја нисам схватио укинула сваки вид комуникације међу нама оног тренутка кад сам јој објаснио неке ствари и најрадије би волела да ме више никад не види и не чује до краја наших живота и да заборави да сам икад постојао
2. Најбољу ортакињу с којом сам јако близак у последње време, што је довело до неких интимних момената и тога да полудим за њом, али то што је свесна тога не смета јој да вара свог дечка (с којим је 4 године) са мојим цимером и најбољим другом
3. Врло симаптичну колегиницу с којом сам се нешто мувао и која је у једном тренутку изгледала као врло повољно решење комплетне ситуације, све до тренутка док није дошла код мене да се распитује какав је "брачни" статус горепоменутог цимера
4. Бившу девојку (моја најинтензивнија веза) која се ту скоро сетила да види шта радим и да ме цима да се видимо, оног тренутка кад ју је оставио дечко, после свих непријатности и некоректности које ми је приредила кад је једнострано раскинула везу

Кад мало погледам, потенцијално могу да имам много тога, али на крају немам апсолутно ништа. Ви што гледате шпанске серије овог типа, како се оне обично завршавају?

Glavni glumac ostaje na kraju suva qrca a mokrih opanaka.

@esperanca137
Из целе приче провејава чињеница да то "једна" лагано конвегрира ка "ниједна". Тако да немам тих брига како ћу да се снађем са више њих одједном :D

@Tuzni_patak
Ма не треба мени слава и богатство по цену изношења детаља из приватног живота у ширу јавност, тако да упркос томе што идеја има потенцијала... не, хвала :D

@snoshaj_efendija
Не знам зашто, али неки битно другачији одговор нисам ни очекивао. Чика-Сношке, имајте на уму да у сваком случају високо уважавам Ваше мишљење

@inspirion
Ма и несретни цимер муку мучи ових дана како ће да изжонглира са бившом и садашњом девојком, горепоменутом швалерком плус испитни рок... Разумем га, није ни њему лако

@eX4ever
Као што рекох, девојака има свуда, ал' готиван цимер је реткост... У дому нема ближег рода од цимера :wink:

Back