- Poruka
- 389.200
Šta vi podrzumevate pod rečenicom, osećaj sigurnosti i zastićnemost ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako nesto ne postoji u realnom svetu, ali je lep osecaj kao svaka druga iluzijaŠta vi podrzumevate pod rečenicom, osećaj sigurnosti i zastićnemost ?
Na prvu loptu, da, međutim NE, nije ni to.Да имам много новца.
Нема шта ЈА да подразумевам.Šta vi podrzumevate pod rečenicom, osećaj sigurnosti i zastićnemost ?
Siguran krov nad glavom, sigurna primanja, plaćeni računi, plata koja podržava ceo mesec i još nešto pretekne, privatno zdravstveno osiguranje, mogućnost planiranja za budućnost - i, kao najvažnije, siguran partner kojeg pre svega poštujem, i koji mi daje podršku.Šta vi podrzumevate pod rečenicom, osećaj sigurnosti i zastićnemost ?
neki jesu, neki nisuOsećaj sigurnosti smo generalno kao narod osećali kod Tita.
Isključivo se sećam moje pokojne majke, koja je umrla dok sam bila mala, ali se živo sećam tog osećaja kada bi se zagrlile, i osećaja kada sam pored muškarca sa kojim se volim. Samo ta dva.Šta vi podrzumevate pod rečenicom, osećaj sigurnosti i zastićnemost ?
Jeste,...ako pronađeš svoju "sigurnu luku"!Ne znam je li takav osećaj u potpunosti ikako moguć nakon detinjstva (pod uslovom da je bilo srećno).