Već 4-5 meseci imam bolove u kolenu (ispod češice, sa obe strane, i iza tetive). Ne mogu normalno da hodam, ne mogu da se oslonim na tu nogu kako treba, imam problem kada sedam, kada ustajem, ne mogu u čulanj, ne mogu da skočim jer me jako zaboli, kada idem uz stepenice takođe jako boli. Išao sam prvo kod sportskog lekara, i ona me je poslala kod kineziterapeuta mesec dana na terapije (laser, struja, magnet). Doktorka je sumnjala prvo na ligamente ili isforsirani napor, ali htela je prvo sa tim terapijam da proba da vidi hoće li pomoći. To nije ništa pomoglo, poslala me je dalje kod ortopeda. Uradio sam snimak kolena, njemu se ne vidi da je povreda, i ortoped mi je rekao da idalje strogo mirujem, da se smire refleksni bolovi i da ostane samo uzročnik, i da je verovatno meko tkivo, ligamenti, meniskus... Zakazao mi je kontrolu, na koju sam otišao. Ušao sam u ordinaciju, ortoped se odnekud pojavio, i uzeo je da mi pregleda pogrešnu nogu, nepitajući ništa, i konstatujući da mi nije ništa(inače pregledao je maksimalno 15 sekundi bukvalno, cimajući je gore dole), na šta ja kažem da je pregledao pogrešnu nogu a on me pogleda, baci pogled i na drugu nogu cimne je bukvalno jednom-dva puta, i kaže da sam slobodan i da mi nije ništa, samo da nosim kolenicu, koju mi je preporučio već 5 puta i nosim je već 2 i po meseca.
Pukao mi je film, vozaju me već mesecima tako i nisu ni pokušali da saznaju šta mi je, ortoped me ni jednom nije saslušao šta imam da kažem. Rešio sam da ne idem više tako kod ovih državnih doktora, ovaj poslednji "pregled" mi je prelio čašu. Samo su pretpostavljali tako i nikada mi niko nije rekao ništa konkretno.
Čuo sam, i dobio neku preporuku za doktora Slađana Timotijevića koji u Beogradu ima privatnu kliniku, koliko sam ja zapamtio. Ali mi ništa više nije rečeno. Molio bih ako neko zna nešto o doktoru i klinici - ko je, šta je doktor, kakvu kliniku ima, jel to neka ortopedska klinika, ili ako ima neki kontakt podatak da napiše. Neka iskustva ako neko ima sa ovakvim problemom....
Nadam se da sam lepo objasni moj problem.
I jedno veliko hvala unapred!