Ortacki sex

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nastavi.... lepo pevas...

Da znas da mozes lako da me cujes, kad ukljucim kamericu u stvari lako se ukljucuje i mikrofon pa moze lako da se uspostavi telefonska veza, i onda ja kucam i pevam a neko me slusa. Jer ne i ne, ne ne i ne, necu da budem k'o masina, nek' boli bol nek' pece zar al' nikad necu biti stvar, i bas me briga da li smem necu da se kontrolisem.

Ja nemam. Kao mladja sam se zanosila da tako nesto nadjem, da je to kul, itd, ali onda vidis da je to nemoguce, jer uvek jedna strana hoce nesto vise (da ne ponavljam sto su svi vec rekli), tako da sad se i ne trudim...

Ja nemam. Kao mladja sam se zanosila da tako nesto nadjem, da je to kul, itd, ali onda vidis da je to nemoguce, jer uvek jedna strana hoce nesto vise (da ne ponavljam sto su svi vec rekli), tako da sad se i ne trudim...

Ni ja nemam. I ja sam se zanosio kada sam bio mladji (teen) za to....mislim da ako neko hoce sex bez obaveza onda sto manje znas to bolje...a ne obrnuto...

Joj, iako je tema zakljucana, ne mogu da dozvolim da kao zakljucak ostane da uvijek jedna strana hoce vise...
Ne, ne, ne, moguce je imati neobavezni seks s nekim s kim mozes i da se zezas i da cugas i da mu se povjeravas ili on tebi, a da nemate nikakvih vecih pretenzija jedno prema drugome... I da jos to traje i traje... Barem godinu dana...
Dakle, moguce je, jeste...!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back