davincovkod13
Primećen član
- Poruka
- 959
E da i ja nešto ovde priupitam,koristim orionov adsl uz koji sam dobio neki šklj tplink,i rešim i uzmem od burazera telekomov pošto je njemu odjavljen taj adsl a nije vratio uređaj(HG520c) a meni odgovara jer ima wlan,dušu dalo za laptop i htc.Hteo sam da podesim parametre ali nema potrebe ON RADI ja sav happy,i mamlaz nazovem teh.podršku i kao fol neradi mi uređaj uzeo sam od drugara drugi itd... kad neka riba kaže pa vi KRADETE internet???????????? ja reko sestro kako kad je taj odjavljen,kaže ona nema to veze na uređaju se moraju podesiti parametri pa reko kako kad nema nigde,kaže ona poslaćemo mi vama drugi,i naravno stiže paket danas a ono OPET onaj ŠKLJ.
E sad ja vas pitam dali ovo pije vodu sa krađom ili ne pošto se u to baš nerazumem.A naravno bruderu ni račun više na dolazi jer je raskinuo ugovor i prešao na kablovski(koji srećnik)
E sad ja vas pitam dali ovo pije vodu sa krađom ili ne pošto se u to baš nerazumem.A naravno bruderu ni račun više na dolazi jer je raskinuo ugovor i prešao na kablovski(koji srećnik)