Original g shock ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme ddani
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Такве дајвере прави Сеико да боли глава, неуништиви сатови. Иако по природи ронилачки, сматрају се најбољим сатовима у екстремним условима.
Planinari ne rone. Oni rade suprotno. Idu nagore. Seiko im ne bi bio ni od kakave koristi.

Важи, важи
seiko ne pravi nista kvalitetnije satove od casia..fora je samo u tome sto daju milione za reklamiranje
nole nije zastitno lice casia nego seika a ja iskreno necu da trpam noletu pare u dzep
da seiko ne baca toliko para na reklamiranje ne bi bio ni toliko skup..

u sustini jedina razlika izmedju seika i casia je u tome sto seiko fura tradicionalni izgled sata dok casio gura modernu liniju i moderne mogucnosti

Fotka iz Avganistana , 2002 god

800px-US_Navy_020202-N-3236B-007_SEAL_Desert_Patrol_Vehicle_(DPV).jpg

seiko ne pravi nista kvalitetnije satove od casia..fora je samo u tome sto daju milione za reklamiranje
nole nije zastitno lice casia nego seika a ja iskreno necu da trpam noletu pare u dzep
da seiko ne baca toliko para na reklamiranje ne bi bio ni toliko skup..

u sustini jedina razlika izmedju seika i casia je u tome sto seiko fura tradicionalni izgled sata dok casio gura modernu liniju i moderne mogucnosti
Ај бре ****** немој да лупеташ, Ђоковићу је спонзор Хублот.

Ај бре ****** немој да лупеташ, Ђоковићу је спонзор Хублот.
Ali ti ne kapiras sta je filozofija kod Casia.
Ne secas se da su oni pravili vrhunske kalkulatore sto je osnova za digitalne satove ... nemas bolje digitalce od Casija.

Ima Casio klasicne modele i kostaju zaista puno , recimo ja jurim ovaj da nadjem.

Spoj elegancije i tehnologije.

Casio OCEANUS OCW-S1350PC-1AJR.JPG

Пре неколико година сам купила фину копију али је константно каснио а прилично је компликовано за штеловање времена, бар за мене.
И онда сам себе ове године за осми март частила оригиналом.
Била је лепа акција нећу да рекламирам радњу.
Много га волим и презадовољна сам.

20221223_221345.jpg

Back