nsbee
Aktivan član
- Poruka
- 1.757
uh sto si ti meni sva slatka!peach:sorry!nisam primetila da je to nasa pcelica zakuvala!
sta ces kad njene postove ne citam jer mi uglavnom nisu zanimljivi...to ti dodje,kao,kompliment...sliht sliht![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh sto si ti meni sva slatka!peach:sorry!nisam primetila da je to nasa pcelica zakuvala!
sta ces kad njene postove ne citam jer mi uglavnom nisu zanimljivi...to ti dodje,kao,kompliment...sliht sliht![]()
a kontanje ti je izgleda jaca strana!peach:nemoj tako! covek je pitao za orjentalno.to ti je ono s trbusnim plesom,nargilom,mirisljavim stapicima,eventualno harekrisna-ovo-ono.ti ga odma' proglasio za satanistu! :xDOKONI UM:...i na kraju jedan obred u aleji velikana sa klanjem petla.![]()
nsbee:a kontanje ti je izgleda jaca strana!peach:nemoj tako! covek je pitao za orjentalno.to ti je ono s trbusnim plesom,nargilom,mirisljavim stapicima,eventualno harekrisna-ovo-ono.ti ga odma' proglasio za satanistu! :xDOKONI UM:...i na kraju jedan obred u aleji velikana sa klanjem petla.![]()
peach, ajde sjasi malo! umesto da kenjas o drugima, pogledaj malo sebe
Drugarica mi je bas danas rekla da tamo nije samo veleprodaja. I jeste da je akcenat na namestaju ali ima i nakita. Sumnjam da nemaju figure, pa ako odes, javi sta ima.Gwydion:no problem je u tome sto mislim, mada nisam siguran, da se u veterniku moze kupovati ako neko nije firma. Dakle veleprodaja samo, a ista ta roba visim cenama u njihovim radnjama po gradu.![]()