- Poruka
- 93.820
Ima šporet na drva. Biće toplo, ne brini
Nije dovoljno
Treba da bude velika vila sa dovoljno soba, maskama i ogrtacima... kao u filmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima šporet na drva. Biće toplo, ne brini
Ne, ići će repriza dočeka nove godine na Pinku.i da svira dzingl bel
Pa biće jedni na drugima, to dosta skraćuje prostorDe bre da smestim toliko ljudi?![]()
si amater u pm
Niti zaduženo lice iz HollyWooda?
Ne bre. Vikendica za do 50-ak gostijua to neka prcvarnica?
Rekoh bez satanskih i okultnih rituala, ali ako imaš slobodno ponesi sa sobomNije dovoljno
Kako smo došli do toga da sam ja prevoznik? Ne mogu tako, autobusima ćelave gume, nisu prošli tehnički1800 ljudi računaj, svi aktivni korisnici foruma, direktiva iz centrale, nije li?@Serafim

Ovaj će žmurke da igraNije dovoljno
Ako dođe više od dvadesetak forumaša, daću da me svi muški forumaši yebu. Mogu da se kladimPa biće jedni na drugima, to dosta skraćuje prostorsi amater u pm
Ti stvarno nisi Tom Kruz?Niti zaduženo lice iz HollyWooda?
Jrsi bar bio kaskader u Mi nismo anđeli, onaj deo s ćerkom?
Rekoh bez satanskih i okultnih rituala, ali ako imaš slobodno ponesi sa sobom

Ovaj će žmurke da igra![]()
Ako dođe više od dvadesetak forumaša, daću da me svi muški forumaši yebu. Mogu da se kladim

Ovo će biti slobodna žurka i sve je dozvoljenoNece da te zrtvujemo nekome, samo nezne perverzije![]()
Nemoj da glavnokomandujući, rukovodeći organ u preduzeće to čuje @tab503Kako smo došli do toga da sam ja prevoznik? Ne mogu tako, autobusima ćelave gume, nisu prošli tehnički![]()
za gospodina prajvat rum!
Za njega spavaća soba gde spavaju tetka i tetak. To je za VIP forumašeza gospodina prajvat rum!
@MrNapokon ovi vipovci više vole mess, jel tako?Za njega spavaća soba gde spavaju tetka i tetak. To je za VIP forumaše
Ne poznajem gospodu lično, ali su svakako dobrodošli@MrNapokon ovi vipovci više vole mess, jel tako?
Master bedroomZa njega spavaća soba gde spavaju tetka i tetak. To je za VIP forumaše
To samo za vas moderatore, supermoderatore, VIP-ovce i naravno za adminaMaster bedroom
Ovo će biti slobodna žurka i sve je dozvoljeno
treba da se javis na privatnu zabavu 
Svi u jednoj sobi?To samo za vas moderatore, supermoderatore, VIP-ovce i naravno za admina![]()
Pa yebachku. Mislio sam da sam to već nagovestioVidim ja kakvu ti zurku hoces![]()
Svako u svoj ćošakSvi u jednoj sobi?
Sama?Neka, ja ću u kadi