Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.060
...plus čvarci.U Vranje nema laganje 100 kila svinja 200 kila mast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...plus čvarci.U Vranje nema laganje 100 kila svinja 200 kila mast.
Sve pripreme su izvršene...jeste li izmudrovali vise...?
super,ko se kome svidi odma se kresnu..Primetio sam da u poslednje vreme ima mnogo tema vezanih sa seksualne odnose na forumu tipa: Koliko ste napaljeni, koliki vam je, itd...
Dajem sebi za slobodu da pretpostavim da se radi o ljudima koji imaju manjka seksualnih odnosa ili pak žele da probaju nešto novo.
Shodno tome, kako bi rešili ovu krizu na forumu i smanjili seksualne tenzije između članova, rešio sam da se kod mene za vreme novogodišnjih praznika održe orgije kao u filmu "Wide eyes shut" samo bez satanističke i okultne tematike.
To bi izgledalo ovako:
- Dođete kod mene u vikendicu (nije moja, nego mog teče i tetke).
- Orgije će se održati za vreme novogodišnjih praznika kada tetka i tetak neće biti kod kuće;
- Biće roštilja, pečenja, pihtija, piva, rakije, i ostalih alkoholnih napitaka po želji gostiju;
- Kada se pojede i popije, onda se svi izyebemo ko ljudi i onda svako svojoj kući.
NAPOMENA: Putne troškove snosićete sami, jer ja pokrivam skoro sve ostalo. Od hrane i pića pa sve do smeštaja. Preporučujem svima da se organizujete i da svi o jednom trošku dođete kako biste prošli jeftinije oko prevoza.
sta se dogodi u Vranju, ostaje u VranjuU jednom selu pored Vranja.
jbt baci se na sex turizam iznajmi okolone kuce sve do Bugarske..De bre da smestim toliko ljudi?![]()
Biće prijatelju. Pripreme su u tokusta se dogodi u Vranju, ostaje u VranjuNisan se sksa u Vranju, volija bi..
![]()
svaka cast, vidin da si dobar organizator ako sta naucin ja cu organizirat za lito na brodu sve je dobro dok se cuva i razvija..Biće prijatelju. Pripreme su u toku
Bolje isplaniraj nekoliko meseci unapred.svaka cast, vidin da si dobar organizator ako sta naucin ja cu organizirat za lito na brodu sve je dobro dok se cuva i razvija..![]()
jasno, vec san aktivan ne sumnjaj, nego nisan te pita,znan da ce bit cvaraka ja bi i onu vasu prepecenicu, jel se tako zove? Znan da nije bas zgodno za narudzbe, oce li ko ponit..? I najbitnije oce li bit i treceg petog, entog spola..?Bolje isplaniraj nekoliko meseci unapred.
Nabaviću od familije iz Smedereva domaću prepečenicu. Sidu leči.jasno, vec san aktivan ne sumnjaj, nego nisan te pita,znan da ce bit cvaraka ja bi i onu vasu prepecenicu, jel se tako zove? Znan da nije bas zgodno za narudzbe, oce li ko ponit..?
Na kakve polove aludiraš?I najbitnije oce li bit i treceg petog, entog spola..?
Ma ja bi ti zenski pol po redu iako iman pik na dvi posebno, nego da mene sta ne zaskoci kad poppijen dvi smederevke..Nabaviću od familije iz Smedereva domaću prepečenicu. Sidu leči.
Na kakve polove aludiraš?
Kad drmneš tri-četiri smederevke, hvataćeš i ženske i muškeMa ja bi ti zenski pol po redu iako iman pik na dvi posebno, nego da mene sta ne zaskoci kad poppijen dvi smederevke..![]()