Orgije pod maskama

Upuštam se u mislima, da li bih zaista ne znam, ne znam, pod nekim okolnostima kad bi se poklopilo puno malih kockica moguće da bih se upustila. Ali bi moralo zaista sve da se savršeno složi.
Šta to, nemam pojma. Nisam revnosno razmišljala o tome, ali svidja mi se kao povremena fantazija.

A koja ste vi Kuća? :D

Mi iz Dokone Babe od Krstine Politike slabo seks a ima i ona boles pa se davaju pare na lečenje što ne dolazi u obzir
Mi više volemo pod maskama u ogromnoj sobi a slamarice pune para i čekaju samo nas
Mislim mi iz Kuće - Dokone Babe od Krstine Politike :D

- - - - - - - - - -

evo zapisao... mada ja više volim da se tucam sam sa sobom a take su mi mogućnosti :D

Muškarac dobar u seksu ili žena svejedno, prvo su dobri u tucanju sa samima sobom a onda su odlični i sa drugima.
Ko ne ume sebe da izbezumi ne ume ni druge. : ))

Muškarac dobar u seksu ili žena svejedno, prvo su dobri u tucanju sa samima sobom a onda su odlični i sa drugima.
Ko ne ume sebe da izbezumi ne ume ni druge. : ))

Ma jok, ja sam dugo razmišljao i shvatio da volim samo sebe
To da ja koristim sebe da bi i drugima bilo lepo više ne dolazi u obzir kad može samo meni da bude lepo
To buni mnoge pa me nazivaju ovako ili onako a samo ja i ja znamo o čemu je reč
i baš nas briga

Sirotinja može samo da onaniše,a da ebe i neku grbavu bez noge može samo da sanja a kamoli takvu sobu za bogataše koji se rasturaju...
Ma ja bih oma tamo ubacio dimnu bombu il neki sličan tekstilni materijal,i zapalio u šumicu kroz ljubicu...

Ogromna soba, brdo kreveta i duseka, mnogo nepoznatih golih ljudi sa maskama... jel bi se upustili u to? :per:

Da sam mladji mozda i bi, ali sada ne bi to izdrzao, reuma me muci, a ne smem ni zbog hemoroida i kamena u bubregu, plus refleksi mi vise nisu kao nekada - ne bi stigao da promenim pozu kad se ugasi svetlo, ne bi se uklopio u organizaciju i koncept zurke... :rumenka:

:lol:

On i ja vodimo ljubav pod maskama - to moze,.. moze i gledanje istih tj. slicnih scena na filmu, a sad ucestvovanje u orgijama sa nepoznatim ljudima - to ne, prvenstveno me koce bolestine, a mozda jos i ponesto.
I da, jedno je mastanje, a drugo je stvarnost.

Back