RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.698
Ogromna soba, brdo kreveta i duseka, mnogo nepoznatih golih ljudi sa maskama... jel bi se upustili u to? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koja ste vi Kuća?
Mi iz Dokone Babe od Krstine Politike slabo seks a ima i ona boles pa se davaju pare na lečenje što ne dolazi u obzir
Mi više volemo pod maskama u ogromnoj sobi a slamarice pune para i čekaju samo nas
Mislim mi iz Kuće - Dokone Babe od Krstine Politike
- - - - - - - - - -
evo zapisao... mada ja više volim da se tucam sam sa sobom a take su mi mogućnosti![]()
U stvari, najradije bih sa svojom dragošću toplom učestvovala u orgijanju ali da se tucamo samo nas dvoje, ne sa drugima, a medju drugima.
Muškarac dobar u seksu ili žena svejedno, prvo su dobri u tucanju sa samima sobom a onda su odlični i sa drugima.
Ko ne ume sebe da izbezumi ne ume ni druge. : ))
Ogromna soba, brdo kreveta i duseka, mnogo nepoznatih golih ljudi sa maskama... jel bi se upustili u to?![]()
a jel bi pustila dragog da se valja sa drugom a ti da gledas?
radi igre, fantazije i uzbudjenja.. kad se ne zna ko koga
Mozda je to nekome lepo, ali mene vise lozi kada znam koga...Bolje mi bez maski...
Ne. Ne bih mogla.Ne znam..teško pitanje..možda...da, ne, ne..možda... : ))
on bi ebo druge a ti bi mirovala?
Ogromna soba, brdo kreveta i duseka, mnogo nepoznatih golih ljudi sa maskama... jel bi se upustili u to?![]()
Da sam mladji mozda i bi, ali sada ne bi to izdrzao, reuma me muci, a ne smem ni zbog hemoroida i kamena u bubregu, plus refleksi mi vise nisu kao nekada - ne bi stigao da promenim pozu kad se ugasi svetlo, ne bi se uklopio u organizaciju i koncept zurke...
![]()
bojazan da ne bude ono...ljudi, dajte da se bolje organizujemo...pushim vec treci put??![]()