ORGAZAM

ja recimo ne znam sta je orgazam u toku odnosa... a bez problema ga dozivljavam kada se radi o masturbaciji ili oralnom... tako da pretpostavljam da nije do mene nego do njega!!! i radimo na tome...!!! imali smo mali problem jer je on umislio da je neki fer odnos orgazama 2:1 u njegovu korist, verovatno je posmatrao u odnosu na utroseno vreme... :roll: i to je to! ja navaljujem on se trudi da me istrpi; ipak je mnoooooogo teze kada odnos treba da bude 1:1 :wink:

mislim da masturbacija (tipa:upoznajes sebe, pa bolje i brze svrsavas) nema mnogo uticaja na sam orgazam u toku odnosa... naravno, ko se sluzi vibratorima s vremena na vreme ima svakako prednost.

quite something:
ja recimo ne znam sta je orgazam u toku odnosa... a bez problema ga dozivljavam kada se radi o masturbaciji ili oralnom... tako da pretpostavljam da nije do mene nego do njega!!! i radimo na tome...!!! imali smo mali problem jer je on umislio da je neki fer odnos orgazama 2:1 u njegovu korist, verovatno je posmatrao u odnosu na utroseno vreme... :roll: i to je to! ja navaljujem on se trudi da me istrpi; ipak je mnoooooogo teze kada odnos treba da bude 1:1 :wink:

mislim da masturbacija (tipa:upoznajes sebe, pa bolje i brze svrsavas) nema mnogo uticaja na sam orgazam u toku odnosa... naravno, ko se sluzi vibratorima s vremena na vreme ima svakako prednost.
:shock: ti mora da si neka klinka :roll:
ne umes da se opustis sa njim jednako kao kad si sama...a nije ni cudo,decko ima tripove,2:1...miiiislim!sta je to,inter-iuventus,yeeee?! :lol:

...devojke...vezbajte...Bez sale, dosta toga vam je u glavi...vezbajte kada ste same...a zatim zamisljajte vaseg partnera...VASEG PARTNERA, ne Bred Pita ili ne znam koga vec, pa kada se pojavi vas muz, onda nema uzbudjenja. Takodje kljucna stvar je opustanje..sto zahteva prethodno poverenje, narocito ako ne koristite zastitna sredstva i pola sexa provedete u razmisljanju kada ce partner svrsiti i slicne gluposti...u tom slucaju toplo preporucujem pilule! :D
Predpostavljam da neko seksualno iskustvo donosi vecu opustenost i sa manje poznatim partnerima...to je nesto kroz sta treba protji kada si mlad..za udatu Mirjanu koja je zapocela temu...necu da kazem da je kasno, ali ....trebalo je time se pozabaviti ranije...Za koga si se cuvala?!!! Morate i jedno i drugo pristupiti seksu na potpuno otvoren nacin, pricati o tome ako treba, ali ne opterecivati se time i razmisljati u svakom trenutku ko je, da li je i kada ce...Toplo vam preporucujem da nabavite neku travu i popusite zajedno ili se nalijijete vina ili izaberete neki drugi nacin opustanja...pa lagano...Posto je vec u pitanju stalni partner, t.j. muz...vremenom cete nauciti da savladate tu barijeru...posle par uspesnih puta, niko se vise netje ni secati problema...Ja sam imao slicna iskustava sa nekim devojkama, nekad je bilo zbog njih , nekada zbog mene...ali uglavnom se sve svodi na neku napetost, brigu i sl...Ako BAS ne ide, pa 'bes ga...trazi drugog, ali ako si vec dozivljavala orgazme sa njim, znaci da je moguce...Ne odustaj :wink:

quite something:
ne citas sa dovoljno paznje peach...

i mirjana je klinka pa zbog toga ne svrsava? :wink:

Pa ne znam sta podrazumevas pod klinka...sad cu 29 godina!!!!
I jos nesto....Sport_Billy je u pravu...
a sto se tice mene i mojih orgazma, samo da Vas obavestim da ipak nisam ja imala problem....nego je sve bilo do njega...a to mi je dokazao neko drugi....
p.s. razvela sam se :-) hahahaha, naravno, ne zbog orgazma :lol:

blondi:
e da ne bude Mirjana jedina 'usamljena u društvu jednoorgazmičnih žena' i ja lično neznam šta je multiorgazam (ako pričamo o više orgazma zaredom u jednom odnosu) :roll: mada mnogo zavisi i od partnera kojeg odabereš 8)

Mozzda je to kazna shto zatvarash teme ljudima poput mene, koji bismo rado YAMMY-YAMMY pod tobom, mada bih ipak radije pod Petom W. no i pod tobom bih se lahko sreccno nazzvakal, seveda, ne ?! Ili si ljubomorna shto nisi prva, izvinjavam se... : )))

Čuo sam da ima neki lik u Tuzli napravio neki aparat, riba sene na stolicu on je priključi i ona može da svšava i sat vremena ako hoće samo mora da plati.A impotentni muškarci mogu da idu u jedno mesto Budisava tamo ima aparat za njih , neznam kako radi ali kažu da čovek drži farmu krava muzulja.

Mirjanadz:
Drage moje,

volela bih da cujem i od Vas kakvo iskustvo imate sa dozivljavanjem orgazma,koliko cesto i da li cesce Vi potencirate na tome ili Vas dragi?

pochele ste shiroku temu a po vashim postovima vidite valjda koliko je rech orgazam, relativna i individualna stvar...s tim shto verujem i tvrdim istovremeno da se i najnezainteresovanjija ili najhladnija zena moze dovesti do multiorgazmichog zadovoljstva...

A sta je sa nama muskarcima, moja devojka dozivljava multiple orgazam svaki put (bar po njenoj reakciji ja sticem taj utisak) dok ja cesto ni ne dodjem do istog jer ona vise ne moze da izdrzi?
Da li sam ja mozda zensko u seksu jer cesto preskacem orgazam bez obzira sto sam ja -glavni-

Kolko ti mozes ebote.
A to sa multiplom(fiat) mi nije bas za verovati.
Kod njih utice mnogo faktora, bar sto se orgazma tice. Tako da ja mislim da je do nas 50%, a do njih ostatak.

Orgazam se uci, kao i sve ostalo u sexu. I ja sam nekada mislila da je vise orgazama mit, ili da ja anatomski nisam sposobna za tako nesto (tj. da mi nesto fali), mislim da i po nekoj kao literaturi, zeni treba 10-tak godina da nauci da uziva u sexu (po tome sam knjiski primer, blago onima koje su iz cuga uspele). Dovoljno vremena, draga Mirjana, i dobar partner (ne mislim obavezno iskusan, mada to i nije lose :), vec onaj ko voli sex, voli zensko telo, i uziva u oboma), samo to...

Drage moje, reč zapravo nije o "veštom i dobrom ljubavniku", reč je zpravo o nama. Nema načina, čini mi se da se "dođe" do više orgazama ako niste spremne za to. Pored vas MORA da bude muškarac koga zaista volite i koji vas zaista voli. Sa kojim vam obično pričanje o vašem seksu ide od ruke... Sa kojim ćete biti zaista potpuno opuštene i tek tada možete (sigurna sam ) da doživite višestruki orgazam. Do pre 5 godina ni ja nisam verovala u ovakve priče ali ....puno sreće.

Najnovija studija mojih kolega o Orgazmu tom velichantvenom osetjaju govori-recheno ukratko da intezitet vrhunca moze se meriti na skali od 1 do 10 sa brojem 7.Shta je broj 10 ne znam..

dtajci:
Drage moje, reč zapravo nije o "veštom i dobrom ljubavniku", reč je zpravo o nama. Nema načina, čini mi se da se "dođe" do više orgazama ako niste spremne za to. Pored vas MORA da bude muškarac koga zaista volite i koji vas zaista voli. Sa kojim vam obično pričanje o vašem seksu ide od ruke... Sa kojim ćete biti zaista potpuno opuštene i tek tada možete (sigurna sam ) da doživite višestruki orgazam. Do pre 5 godina ni ja nisam verovala u ovakve priče ali ....puno sreće.

Podrzavam ovo misljenje ne samo kad ste vi zene u pitanju vec i kod nas muskaraca. Sve je u glavi. Mislim, zamislite sex u kome on razmislja o tome kako treba da promeni ulje motora i filter za gorivo, a ona o tome da li joj je kasirka vratila tacno kusur i sta bi mogla sutra da kuva. FUJ! Stara istocnjacka mudrost kaze: " Ako nemate o necemu pametnom da razmisljate - nemojte razmisljati ni o glupostima" . Sex tipa " zato sto ona ( on) hoce pa ..." je i unistio one zelje za dodirima koje obicno imamo na pocetku veze i sto veza dalje odmice, sex, umesto da je bolji biva sve gori i gori da bi na kraju dosli u stadijum gde "svi drugi imaju bolji sex"," trebalo bi da promenim partnera", ... Kada hocete da preuredite stan jel' kupite novi? Nije uvek novo bolje.

Ili mozda gresim?

DA LI TREBA OSTAVITI DECKA ,S KOJIM STE U WEZI I KOGA VOLITE, AKO NE MOZE DA WAS DOWEDE DO ORGAZMA?? I NACI DRUGOG KOJI TO MOZE ?/

MOLIM ISKRENE ODGOWORE ZENSKE POPULACIJE!

Bila sam u dugoj vezi u kojoj seks nije funkcionisao... Tokom godina, nezadovoljstvo akumulirano na taj nacin, dovelo je do niza frustracija, koje su naravno dovele i do kraja te veze...
Sa ove distance mogu da kazem da je steta sto se i ranije nismo razisli...

Back