- Poruka
- 41.303
Meni Sensei sumnjiv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio sam pozitivnu kritiku u vezi kokosa.
Kumo dušo, kokosovo mleko ili vodu. Jes da je malo skuplje ali zato kad je oralni sex.....da ne detaljišem, ipak smo famelija.Koliko kokosa si pojeo i kako?
Kod mene se kokos konzumira samo kao suvi ili brašno ili čips. Ne verujem da mogu da pokljucam dovoljno brašna da zamirišem![]()
Kumo dušo, kokosovo mleko ili vodu. Jes da je malo skuplje ali zato kad je oralni sex.....da ne detaljišem, ipak smo famelija.:
Da dapa jesam
znaci cimet, ananas, banana, turam mu da jede
ok skapirano
ne jedem crni lukac............onda se i znoj oseca na lukac.Poznato je da odredjeno voće i povrće može da ostavi miris i ukus na našim polnim organima nakon ga konzumiramo.
Da li ste primetili?
Da li namerno jedete odredjenu hranu upravo zbog toga?
Da li vaš partner ponekad zahteva da jedete odredjenu hranu?
![]()
Gde ćeš drugu igračku od...?A ako se pojede kinder jaje, hoce li ona dobiti i igracku?
A sa polugicom? Pa povlacis a ono gore, dole, gore dole. Dopijes i uputstvo.Gde ćeš drugu igračku od...?![]()
AnanasPoznato je da odredjeno voće i povrće može da ostavi miris i ukus na našim polnim organima nakon ga konzumiramo.
Da li ste primetili?
![]()
Poznato je da odredjeno voće i povrće može da ostavi miris i ukus na našim polnim organima nakon ga konzumiramo.
Da li ste primetili?
![]()