Orao pao,orao pao!

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao sto se i ja ne sjecam da je iko u Srbiji digao glas protiv ratova 90-tih (cast izuzecima) nego su svi uzvikivali parole tipa NOZ, ZICA, SREBRNICA i komponovali pjesmice o klanju muslimana.

Ako su Amerikanci stvarno takvi kao sto ih ti smatras, onda ti nijesi nista bolji od njih, sto potvrdjujes sa ovom zadnjom recenicom u postu koji sam citirao.

Ма Мујо.
Све што желим њима, желим и теби.

Мујо
Драго ми је што видим да знаш ћирилицу.
Успут да те питам
Како ти се чукундеда презивао?

Ала обо питање боли...........

Ма Драгане, опусти се.
Ја се мало нашалио и то је све.
И ја сам нормалан човек који не прихвата многе ствари, али са људима типа Мујо,
мораш се спустити на њихов ниво и дискутовати као они.

pa kazi koje stihove, ja se ne sjecam, nesto da sam ovde pisao nacionalne stihove,...???

Kakav sad forum, obraza ti? Nijesam spominjao pisanje na forumu, nego pjevanje koje ne mora biti na forumu, nego na bilo kom javnom mjestu.

A na forumu si konkretno plakao za Ratkom Mladicem, sto govori o iskrenosti tvojih sadasnjih postova.

Poslednja izmena:
nemoj tako ,ti talibani i mudzahedini su nasa pravoslavna antiglobalisticka braca u borbi protiv belosvetskog imperijalizma , sad to sto su nas malo klali i odsekli nam koju glavu po Bosni ,to im se omaklo ,a inace su bas drugarcine :D

talibani nas trenutno ne ugrozavaju dok amerika da vec 20 godina.

da imas mozga navijao bi da amerika sto pre propadne , jer ako propadne propasce i njihovi protektorati na balkanu i popustice njihov teror protiv Srbije.

Kakav sad forum, obraza ti? Nijesam spominjao pisanje na forumu, nego pjevanje koje ne mora biti na forumu, nego na bilo kom javnom mjestu.

A na forumu si konkretno plakao za Ratkom Mladicem, sto govori o iskrenosti tvojih sadasnjih postova.

ejh a ti znas sta ja pjevam,...svasta... drugo je sta ja pjevam u mojo kuci, i slusam,....

a ti uvek imas nesto protiv Srba da napises, jos nisam procitao nesto od tebe sto si napisao protiv muslimana i hrvata i siptara,....no sta drugo da se ocekuje od tebe...!

Ужасни коментари..ми смо у рату са америчком администрацијом..а не американцима...шта да је био Православни Хришћанин....кога су оборили мухамеданци...
Жао ми је сваког човека који оде пред Господа...а није се покајао...

Све дакле, што хоћете да чине вама људи,
чиите и ви њима

(Мт.7, 12)

-------

Злоба никад неће уништити злобу.

Ава Пимен Велики

Pa neka i pravoslavni hrishcanin crkne ako je u americkoj vojsci.

I da dodam.......najpozeljniji scenario za ovo je da jave njegovoj porodici u americi sta se desilo i da pola te porodice pocrka od tuge,infarkta a zena posto mu je udovica neka se kara sa crncima ko svaka americka kurwetina.......sve lose neka im se desi :ok:
a sto ne kazes da su i muslimani komponovali i pjevali Pjesme o klanju Srba??? toga nije bilo jeli, sto si tako bezobrazan???

Nije bezobrazan nego je glup,nevin i plashljiv.:mrgreen:

ejh a ti znas sta ja pjevam,...svasta... drugo je sta ja pjevam u mojo kuci, i slusam,....

a ti uvek imas nesto protiv Srba da napises, jos nisam procitao nesto od tebe sto si napisao protiv muslimana i hrvata i siptara,....no sta drugo da se ocekuje od tebe...!

Protiv Srba nemam nista, a i ako pisem nesto u negativnom kontekstu, onda se to odnosi na pojednince kojima je ispran mozak a ne na naciju. Kad si procitao da nekoga vrijedjam po nacionalnoj osnovi? Ili i ti pises, kao onaj forumas juce, da sam ovakav-onakav, a zbog cega, ne zna ni on sam :lol:

No sam tebe licno ubo u bolnu tacku, pa ides poznatom taktikom da je napad najbolja odbrana, pa onda ispadnes vise patetican nego sto jesi.

E tako prolaze oni koji naglo mijenjaju misljenje, pa onda hoce da nas ubijede da su oduvijek mislili tako. No jedina dobra stvar u tome je sto su tvoji novi stavovi donekle pozitivni u odnosu na prethodne.

A ja sam pojedinim forumasima na ignore listu, a citaju svaki moj post, sto govori o iskrenosti njihovih tvrdnji :mrgreen:

Back