Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci pljugica ide sukcesivnoOzbiljnost jedne veze uopste ne zavisi od tih stvari..
Te stvari se podrazumevaju u mnogim odnosima ali tek kad kompletan odnos dobije na smislu...
Mislis da ozbiljna veza podrazumeva udaju?A zamisli onu koja ide redom od muskarca do muskarca, seksa se al popusi samo onom za kojeg ce da se uda hihihihi

zamisli daje svima sve ali voli samo jednog !A zamisli onu koja ide redom od muskarca do muskarca, seksa se al popusi samo onom za kojeg ce da se uda hihihihi
isti kuyac brateMislis da ozbiljna veza podrazumeva udaju?![]()
ovom sto ga voli ne daje da bi joj dokazao da je voli iskrenozamisli daje svima sve ali voli samo jednog !
Super, znaci pusenje bez uslova tipa cek dok se veza ne razvije svojim tokom.Apelujem na spontanost oduvek i zauvek...
Ako postoji uslov za bilo sta...moz se slikas sa njim za novine...![]()
a ovim ostalim sto im daje, daje im jer zna svakako da sa njima nece imati nista ozbiljno, te stoga nema sta ni da testiraovom sto ga voli ne daje da bi joj dokazao da je voli iskreno![]()
zloa ovim ostalim sto im daje, daje im jer zna svakako da sa njima nece imati nista ozbiljno, te stoga nema sta ni da testira
zamisli ti kako je to namazano eeej
kako spontanostApelujem na spontanost oduvek i zauvek...
Ako postoji uslov za bilo sta...moz se slikas sa njim za novine...![]()
Pa sta onda hoces..ti ne bi ozbiljnu vezu al postavljas uslov za ozbiljnu vezu i to bas oral?isti kuyac brate

ne vezano za vezu a opet u vezi oralca,Pa sta onda hoces..ti ne bi ozbiljnu vezu al postavljas uslov za ozbiljnu vezu i to bas oral?
..malo ste do poprilicno cudaci...![]()
Ne postavljam ja nikakve uslove nego sam otvorio temu prilagodjenu demografiji i mentalitetu.Pa sta onda hoces..ti ne bi ozbiljnu vezu al postavljas uslov za ozbiljnu vezu i to bas oral?
..malo ste do poprilicno cudaci...![]()
Licno, ne mislim nista...ne vezano za vezu a opet u vezi oralca,
sta ti mislis striktno o oralcu ?

odakle ti toLicno, ne mislim nista...
Smatram da je to normalan deo odnosa koji ima neki smisao a vecina odnosa u zivotu svakog od nas
bas i nemaju nikakvog smisla i ne vode nikuda...
Znam da razumes al prosto volite da zezate...![]()
pa i konzerva se otvaraDodje vam na temu neka konzervica kao ja i onda je razvlacite ovuda
ozbiljnim razgovorima o oralu kao uslovu za ozbiljnu vezu...![]()
Ozbiljna veza ne biva ozbiljna jer ti to hoces nego se desi...pa i konzerva se otvara
znaci pravom ljubitelju ozbiljne veze, konzerva se sama otvori !