- Poruka
- 86.509
volis tatu i mamu ?Не могу да замислим љубав без орала.
ne moram dalje jel da ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volis tatu i mamu ?Не могу да замислим љубав без орала.

volis tatu i mamu ?
ne moram dalje jel da ?
![]()
Ako je voliš voljeti ćeš šta i onaDa li bi usli u ozb vezu sa osobom koja ne voli da pruza oralni. Znaci za vjek i vjekoOoOvma?
Mislis ona ce voleti sto i ja?Ako je voliš voljeti ćeš šta i ona
Mislis ona ce voleti sto i ja?
sta, uslovljavanje ili pljugerica ?Zamisli..oral kao uslov za ozbiljnu vezu...
Hhahah, ja sam dakle sjebana u glavu jer kod mene takve gluposti ne piju vodu...![]()
Uslovljavanje...sta, uslovljavanje ili pljugerica ?

prvo treba biti realan i napomenuti da zapravo svega 15 do 20 % zena uopste ume da baca pljugicu valjanoUsovljavanje...
Znas sa koliko muskaraca zena izadje u zivotu, sa mnogo...i zamisli da tako razmisljaju...
...e ako hocu ozbiljnu vezu mora da mu jelte...
Znaci, ludilo...
Niko nijeIl ste vi zviznuli ili ja...neko jeste...![]()
..zbog radi upoznavanja, druzenja, zezanja, kontakta...btw zasto bi zena uopste izlazila sa mnogom muskaraca ako izmedju ostalih nema i ambiciju da sa njim radi ratatatata

pa naravno..zbog radi upoznavanja, druzenja, zezanja, kontakta...
Nije to rezervisano samo za vas i zene vole da se zabave a da sve to ne vodi u ratatata...zamisli...
i onda posle 40 50 muskaraca na izmaku snage i spremna da se razocara dozivotno nailazi na pravog galantnog gospodina koji zadivljen talentom kaze ovo je prava zena posvecena i smerna i udje sa njom u ozbiljnu vezuTacno zamisljam zenu koja ide i redom pusi da se pokaze i dokaze jer zeli ozbiljnu vezu...![]()
Ozbiljnost jedne veze uopste ne zavisi od tih stvari..i onda posle 40 50 muskaraca na izmaku snage i spremna da se razocara dozivotno nailazi na pravog galantnog gospodina koji zadivljen talentom kaze ovo je prava zena posvecena i smerna i udje sa njom u ozbiljnu vezu