Oralni

Usovljavanje...:lol:
Znas sa koliko muskaraca zena izadje u zivotu, sa mnogo...i zamisli da tako razmisljaju...
...e ako hocu ozbiljnu vezu mora da mu jelte...:rotf:
Znaci, ludilo...
prvo treba biti realan i napomenuti da zapravo svega 15 do 20 % zena uopste ume da baca pljugicu valjano
ali da, uslovljavanje je smor

u ozb vezi treba biti i ozbiljno posvecen
i treba sve raditi
msm cemu te fore iz gasa ja to ne volim i tako to
il volis sve il nemoj da volis nista
msm sta mi tu kao vo no moze vo no ne i to :O

gle pesma
za vo no

btw zasto bi zena uopste izlazila sa mnogom muskaraca ako izmedju ostalih nema i ambiciju da sa njim radi ratatatata
..zbog radi upoznavanja, druzenja, zezanja, kontakta...:lol:
Nije to rezervisano samo za vas i zene vole da se zabave a da sve to ne vodi u ratatata...zamisli...

..zbog radi upoznavanja, druzenja, zezanja, kontakta...:lol:
Nije to rezervisano samo za vas i zene vole da se zabave a da sve to ne vodi u ratatata...zamisli...
pa naravno
ja chaki izbegavam ratatata
mukami maikemi vise od podrazumevane obavezanosti da ispostujem damu posle neke bleje
to sto sam ja frajerchina ne znaci da ja mogu i zelim i hocu sve zene

dosadilo mi to vise

moratju da se odselim u neku kinesku provinciju na severu

Tacno zamisljam zenu koja ide i redom pusi da se pokaze i dokaze jer zeli ozbiljnu vezu...:rotf:
i onda posle 40 50 muskaraca na izmaku snage i spremna da se razocara dozivotno nailazi na pravog galantnog gospodina koji zadivljen talentom kaze ovo je prava zena posvecena i smerna i udje sa njom u ozbiljnu vezu

i onda posle 40 50 muskaraca na izmaku snage i spremna da se razocara dozivotno nailazi na pravog galantnog gospodina koji zadivljen talentom kaze ovo je prava zena posvecena i smerna i udje sa njom u ozbiljnu vezu
Ozbiljnost jedne veze uopste ne zavisi od tih stvari..
Te stvari se podrazumevaju u mnogim odnosima ali tek kad kompletan odnos dobije na smislu...

Back