Oralni sex,DA ili NE?

• Začetnik teme Začetnik teme cojka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U pravu je d1 za standard, a ja lichno nemam nista protiv oralnog sexa tj. push...., li....a...
Vazno je samo da se people levo i da ne ispoljavaju svoje potisnute perverzije na socijalno nepozeljan nachin, vec da se trude da ih zadovolje [ukoliko se ne kose sa istim - pritom mislim na ugrozavanje drugih pripadnika(ca) drushtva].

cojka:
Da li smatrate da je sasvim normalno (...) upraznjavati i oralni?Kakva su vasa iskustva tj. da li uzivate u tome ili ne?
Pazi: nesto sto se tebi svidja je drugom nenormalno i obratno tako da ti ovo "sasvim normalno" ne treba... ako hoces da pitas, pitaj lepo i "pogodi pravo u centar"-nemoj da okolisas(barem se meni cini da si to uradila). Obozavam oralni sex, volim i da pruzam i da dobijam od devojke a sexualna iskustva ne izlazem ni najboljem drugu/drugarici a kamoli ovde, na forumu :wink: Dakle: "Oralni sex,DA ili NE?" - DA!

oralni sex je normalna stvar. podgrupe orala su takodje normalna stvar. zasto se toliko vremena gubi na definiciju necega sto je krajnje individualno, cak se razlikuje od puta do puta zbog trenutnog filinga....
svi koji nisu probali, neka to ucine i procene sami da li ce nastaviti, koji jesu neka nastave, a svi koji laprdaju o definicijama bi mogli da skinu sebi djanu i da malo uzivaju u svom i tudjim telima!
iskustvo govori iz svih posetilaca foruma....

Back