Oral

• Začetnik teme Začetnik teme Spock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je sve sto se desava izmedju dvoje ljudi koji se medjusobno vole i postuju O.K. Pa makar to znacilo nevino razmjenivanje zagrljaja i poljubaca ili divljacko razvaljivanje na krevetu.

uffffff......sto ja volem oral.......i missim da je manje intiman od kako ste nazvali obicnog,tj. vaginalnog ili analnog sexa........to upraznjavam ponekad i sa drugaricama:roll:

samo nije mi jasno> ribama je mnogo lakse da kazu aj da ti popushim nego kada im kazes aj da ti polizem:? zasto?????:wink::wink::wink::wink: tripujem, oral je oral:roll:

Ja sam doziveo shok pre neki dan, kada mi je jedna zenska osoba (32-3 godine), koju smatram sexualno zrelom (ye8achicom), priznala da ne voli da pruza oral. Bash sam se iznenadio, pogotovu sto voli da joj pruzaju.

Tako da mogu da kazem da mi je zadnjih mesec dana obelezilo susretanje zenskog sveta koje misle da su u sexu ale, a da u stvari ne "rade" sve radnje... (pored ovo "slucaja" zapoceo sam jedno SMS poznanstvo - gde mi je osoba priznala neke neocekivane stvari, barem za mene...)

Bad_Wolf:
Ja sam doziveo shok pre neki dan, kada mi je jedna zenska osoba (32-3 godine), koju smatram sexualno zrelom (ye8achicom), priznala da ne voli da pruza oral. Bash sam se iznenadio, pogotovu sto voli da joj pruzaju.

Tako da mogu da kazem da mi je zadnjih mesec dana obelezilo susretanje zenskog sveta koje misle da su u sexu ale, a da u stvari ne "rade" sve radnje... (pored ovo "slucaja" zapoceo sam jedno SMS poznanstvo - gde mi je osoba priznala neke neocekivane stvari, barem za mene...)
a sto si se ti sokirao? :shock: pa je l obavezno da voli da pusi?ja sam mislila da to nije pod moranje ni za najtalentovanije ;)

Oral je za mene intiman, jako intiman. U oba smera.

Kroz oral se vidi i ljubav i strast i obozavanje i koliko si spreman da se das.

Sta je dobar oral bez svega gore navedenog? Rutinska stvar, mehanicko praznjenje. :razz:

Tako mi romanticari gledamo na stvar.:razz: 8-)

Back