Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ok to, ovi se ne vole...Lucca:Meni je sve sto se desava izmedju dvoje ljudi koji se medjusobno vole i postuju O.K. Pa makar to znacilo nevino razmjenivanje zagrljaja i poljubaca ili divljacko razvaljivanje na krevetu.
Spock:Ovako, znaci ne znaju se bas dugo, naprzeni su jedno na drugo, razmisljaju sta da rade, ona hoce sex, ali njemu je to prebrzo, pa kaze ajde samo oral to je manje intimno...
Pa da, ali ovde je slucaj obostranog orala...HeBePoBaTaH_:Davao sam da mi samo popuše one koje me uopšte nsu interesovale.
To je najmanje intimno.
Spock:Cula za jednu zanimljivu izjavu a to je da je oralni sex manje intiman od da kazem regularnog. Ja se ne slazem, a vi?
a sto si se ti sokirao? :shock: pa je l obavezno da voli da pusi?ja sam mislila da to nije pod moranje ni za najtalentovanijeBad_Wolf:Ja sam doziveo shok pre neki dan, kada mi je jedna zenska osoba (32-3 godine), koju smatram sexualno zrelom (ye8achicom), priznala da ne voli da pruza oral. Bash sam se iznenadio, pogotovu sto voli da joj pruzaju.
Tako da mogu da kazem da mi je zadnjih mesec dana obelezilo susretanje zenskog sveta koje misle da su u sexu ale, a da u stvari ne "rade" sve radnje... (pored ovo "slucaja" zapoceo sam jedno SMS poznanstvo - gde mi je osoba priznala neke neocekivane stvari, barem za mene...)