oral je majka znanja

• Začetnik teme Začetnik teme chika_doktor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

chika_doktor

Gost
da li smatrate da se na osnovu odradjenog felacija moze zakljuciti kakve motoricke sposobnosti posjeduje djevojka?...to je za mene cin gdje zena moze da iskaze svu svoju kreativnost i gdje je muskarac relativno pasivan...ja npr.odma znam kako bi ta djevojka strikala priglavke ili radila kukichanje....:) a sad dosta moram da idem :D

da li smatrate da se na osnovu odradjenog felacija moze zakljuciti kakve motoricke sposobnosti posjeduje djevojka?...to je za mene cin gdje zena moze da iskaze svu svoju kreativnost i gdje je muskarac relativno pasivan...ja npr.odma znam kako bi ta djevojka strikala priglavke ili radila kukichanje....:) a sad dosta moram da idem :D

......bacio si me u razmishljanje .............:lol::lol::lol:

Chiko...bolje ti obrati paznju na to kako ti riba lize sladoled....ako to dobro radi...bome ce i dobro da ti p**i....

Tako...sledeci put izvedi devojku na sladoled...pa se igrajte malo...:lol::lol:

Back