Opusteno...

Pauza kafa + cigara, kad imam baš puno da radim i nerviram se. Inače besciljno bazanje po gradu ili ako je mnogo hladno/vrućina po nekom šoping centru, po mogućstvu solo, da sredim misli. Sedenje u nekom kafiću isto može da pomogne. Dobar film ili neka serija koju volim. Čas plesa:heart: Čokolada, mada nju gledam da izbegnem.

Fizicki sam dosta aktivna..puno hodam..Mentalno volim da se zevzecim po forumu,a usput obavim sve poslove. Evo, sada lakiram nokte i cekam da mleko za telo upije pa da idem da spavam.

Uvek radim po nekoliko stvari odjednom..i kod kuce i na poslu...na taj nacin vrsim ustede u vremenu.A..da ..I jako malo spavam..takav mi ritam..

p.s.

Evo ..Guns N' Roses na tv...November rain..:aha:

Kako uzivate?
Kako se opustite?
Ne mislim na masazu i shopping....

Nego neke everyday aktivnosti....

Meni slabo uspeva...:(

I meni takodje:confused:
Stalno sam pod stresom na poslu tako da se opustim tek kad dodjem kuci.... i to tako sto legnem i dremuckam, ili gledam tv, ili ako moji ne uzurpiraju tv, slusam muziku
Muzika mi je spas, da mi nije nje, ne znam sta bih

Trenutno, posto muziku slusam do besvesti jedimo vikendom, neki ventil su mi postale cigarete, uzas blagi, pusim kao Turcin zbog toga

A inace, najlepse mi je da napunim kadu i izlezavam se u njoj, to nisam uradila ne pamtim, dala si mi super ideju za veceras da priustim sebi jedno lepo opustanje.....:p:D

Back