Limun Lime
Početnik
- Poruka
- 5
Prvo pozdrav za ekipu sa foruma , dolazim odavno na forum i po malo chitam ali nisam bio registrovan ... zato odlucih da se registrujem pa i ja da postavim jednu temu
O chemu se radi... izlazim sa jednom djevojkom evo vec duze vrijeme , sve je bilo sjajno i bajno do unazad mjesec-dva ... bio sam skroz opusten i lagan tip ali odjednom nesto cvrcnulo u meni (izgleda se dobro zaljubio)
i onda su pocele da mi smetaju neke stvari kao kad mi kasni na poruku , nekad se osjecam kao zapostavljen, nekad sam ljubomoran (mozda i bez razloga) , stalno mislim na nju (a nju je vjerovatno prosla ta tolika zaljubljenost), nerviraju me neke sitnice (uglavnom gluposti), po malo i njeni bivsi (znao sam sve na pocetak veze i tad mi nije smetalo , ne znam sato mi sad smeta grrr ),...
ne znam ima li to veze sto se zadnji period gledamo svakodnevno i bash dosta vremena provodimo zajedno da sam uhvatio sebe da kriziram kad se ne vidimo jedan dan
uglavnom jednostavno ne znam kako da se malo opustim isluliram , da dam malo i njoj i sebi prostora i vazduha jer ovako cu ja nju ugusit stalnm zvocanjem ...
malo sam se raspisao i s brda s dola ovo ispisao ...
O chemu se radi... izlazim sa jednom djevojkom evo vec duze vrijeme , sve je bilo sjajno i bajno do unazad mjesec-dva ... bio sam skroz opusten i lagan tip ali odjednom nesto cvrcnulo u meni (izgleda se dobro zaljubio)

ne znam ima li to veze sto se zadnji period gledamo svakodnevno i bash dosta vremena provodimo zajedno da sam uhvatio sebe da kriziram kad se ne vidimo jedan dan
uglavnom jednostavno ne znam kako da se malo opustim isluliram , da dam malo i njoj i sebi prostora i vazduha jer ovako cu ja nju ugusit stalnm zvocanjem ...

malo sam se raspisao i s brda s dola ovo ispisao ...
Poslednja izmena: