Serdecnij Ističe se Poruka 2.902 29.08.2009. u 19:29 - Optuži te da si je silovao #176 jacky_2voo: Zajebi to. Svako cudo traje tri dana! Da ubijes nekog,posle nekog vremena bi opet svima bio ok... Kliknite za proširenje... Ovo je nazalost ziva istina
jacky_2voo: Zajebi to. Svako cudo traje tri dana! Da ubijes nekog,posle nekog vremena bi opet svima bio ok... Kliknite za proširenje... Ovo je nazalost ziva istina
Bad_Wolf Elita Poruka 21.926 29.08.2009. u 21:50 - Optuži te da si je silovao #177 Bratislav90: Pa ti si toliko frustriran sa mnom da moras da swugde moras da odgoworis nesto protiw mene . Moje postojanje direktno ismewa takwe kao ti owde . Kliknite za proširenje... Zasto mislis da je ovo bilo protiv tebe? A, da - jos nisi sebi priznao problem. Jbga - polako mlad si, ima vremena.
Bratislav90: Pa ti si toliko frustriran sa mnom da moras da swugde moras da odgoworis nesto protiw mene . Moje postojanje direktno ismewa takwe kao ti owde . Kliknite za proširenje... Zasto mislis da je ovo bilo protiv tebe? A, da - jos nisi sebi priznao problem. Jbga - polako mlad si, ima vremena.
A alexvuk Početnik Poruka 5 30.08.2009. u 10:22 - Optuži te da si je silovao #178 Miss_Jelena: Prvo,nauci da pricas normalno a ne da se mazis....Musko si... Drugo,ti si pobjegao od tog problema.Sto je nisi poveo kod doktora,pa bi se ubrzo prosirila prica da je mala lagala,ako je lagala. Kliknite za proširenje... Jeki ti si munja generalno izgleda postoji razlika u pogledu ovog problema u cg i srb.
Miss_Jelena: Prvo,nauci da pricas normalno a ne da se mazis....Musko si... Drugo,ti si pobjegao od tog problema.Sto je nisi poveo kod doktora,pa bi se ubrzo prosirila prica da je mala lagala,ako je lagala. Kliknite za proširenje... Jeki ti si munja generalno izgleda postoji razlika u pogledu ovog problema u cg i srb.
P Phantom der Nacht Primećen član Poruka 749 30.08.2009. u 10:38 - Optuži te da si je silovao #179 Bratislav90: e ajde ne serite nego ako imate neki konstruktiwan perdlog Kliknite za proširenje... Nauči da pišeš, i sve će biti u redu. Neće te niko više smatrati idiotom.
Bratislav90: e ajde ne serite nego ako imate neki konstruktiwan perdlog Kliknite za proširenje... Nauči da pišeš, i sve će biti u redu. Neće te niko više smatrati idiotom.