Opterecenost hrvatskih medija Srbijom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
filatelista:
Ako je na tom forumu normalno da im je jedan od cenjenijih forumaša u potpisu ima "drago mi je što smo se rešili gamadi(Srba)
da se pojavljuju likovi sa Pavelićevim avatarom, ustaškim slovom U i tako dalje...
sa druge strane, ako nije čudno da se otvori ceo podforum o Srbima, onda verovatno ja nisam normalan. Pa pratite naše forumu, naše mediji i pokušajte da uporedite broj tema, članaka i ostalog o Hrvatskoj. Videćete da je 1:4 u vašu korist :roll:

nisam detaljno pregledala forum, ali uciniti cu to...dali je tocno ono sa Pavelicevim likom i ustaskom ikonografijom...mislim da bi to moderator zabrani.o jer je to i zakonom kaznjivo,..mislim na pavelica i ustastvo...a ako neka budala ima onu recenicu, takvih budala ima na svakom forumu...
a podforum je EX-YU a ne samo o Srbima...a ono Luda kuca...sam naslov kaze sve...
mozda bi trebalo da Srbije vise istinito izvjescuje o Hrvatskoj, tada bi vjerojatno bilo manje rasadikala i onih za koje je Hrvatska jednaka NDH...razmisli...

filatelista:
Ja sam rekao da je toga bilo, i da tamo više ne idem, zbog neoustaša i ostalog šta sam tamo viđao. Čitaj malo bolje moje postove.

ti stvarno voliš pretjerivati ko malo djete...

ima isto onoliko koliko i ovdje na vašim forumima

npr. SrbiaUnited, no problem

znači ovdje ih ima 5-6

isto kao i tamo

i totalno su marginalni i sporedni likovi foruma jer ne umiju ni jednu zanimljivu temu da postave

a postove i "argumente" koje postavljeju lako ih se obara već na prvu...

ali priznaj Tokyo da ti je bar malo krivo kada je Marija Serifovic izlazila iz Green Room-a posle proglasenja pobednika i kada su ustale sve ekipe i skandirale "Serbia, serbia, serbia...." a pogotovo su fer bili Rusi i Ukrajinci, direktni konkurenti.

kak' je to moguče 'štovani gledatelji... ;)

po meni,
Već tada je HRT počela da snima emisiju (otvoreni studio) o propasti Evrovizije...
;)
;)

SerbiaUnited:
ali priznaj Tokyo da ti je bar malo krivo kada je Marija Serifovic izlazila iz Green Room-a posle proglasenja pobednika i kada su ustale sve ekipe i skandirale "Serbia, serbia, serbia...." a pogotovo su fer bili Rusi i Ukrajinci, direktni konkurenti.

kak' je to moguče 'štovani gledatelji... ;)

po meni,
Već tada je HRT počela da snima emisiju (otvoreni studio) o propasti Evrovizije...
;)
;)

sve odgovore oko Marije i Eurosonga možeš naći na mojoj temi koju sam sa velikom ljubavi uređivao sve dok se nisu pojavili neki poput tebe i počeli provocirati i stavljati mi svoje riječi u moja usta...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4219192#post4219192
stoga ne trabunjaj...

Kenjate po Hrvatima u vezi eurosonga,a cijela zapadna europa bruji kako če zabraniti glasovanje za susjede,jer su večinu mjesta gornje tablice okupirali istočnjaci.Pa šta je tu Hrvatska kriva,glupost do gluposti.Pa ako je nekome eurosong najveća gay priredba na svijetu mjerilo nečijeg uspjeha,onda dobro.

I da smo ga mi dobili,po drugi put,bilo bi isto.Zagreb je jednom organizirao takvu priredbu i večinom nismo imali ništa od toga,večega je traga ostavila univerzijada.

I sad se provlači nekakvav jal kao u beograd če biti centar europe,tamo če biti svi,ovo i ono,a mislim da je nama dovoljan uspjeh to što čemo ove godine imati deset milijuna turista,a ne nekakvo svjetsko prvenstvo u rukometu,raznorazna natjecanja i ostale stavari.

PURGER:
Samo Zagreb prošle godine imao milju noćenja i pola milje turista,ove godine još i više.
Не мислиш ли да су досадне приче типа ми имамо,а ви немате?Ја сам све комшије који су ме гњавили тим причама од*ебао,пошто човеку који размишља о својим потребама 90% тога не треба!Значи те приче о мору су дискутабилне,пошто например Грци имају море слично вашем,а бољу услугу.

p.s. Zagreb nikada neće imati posetu turista kao Beograd.

pogledajte tj ukucajte GOOGLE : New York Times Belgrade rocks!

i pogledajte priču koja je izašla u NewYorkTimesu da je Beograd jedna od najatraktivnijih destinacije na svetu posle Rio De Janeira i Tokya

ako ja lažem NEW YORK TIMES ne laže!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back