Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.426
"aj baci neku fotku te božanstvene, skoro netaknute prirode da malo odmorim oči![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"aj baci neku fotku te božanstvene, skoro netaknute prirode da malo odmorim oči![]()
tixi nosi praktikablOpština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleu
Pogledajte prilog 1763853
Opština Raška objavila je danas pregovarački postupak za organizovanje nastupa Jelene Karleuše na Kopaoniku, na šta će iz budžeta biti utrošeno 2,4 miliona dinara bez uračunatog poreza, odnosno, više od 20.000 evra, objavio je portal „Razglas“.
U obrazloženju se navodi da je planiran nastup Jelene Karleuše sa plesnom grupom, u trajanju od 95 minuta, „uz kompletnu koreografiju i visoku produkciju“.
„Koncert je osmišljen kao scenski spektakl na otvorenom, koji okuplja više hiljada posetilaca. Opština Raška je obezbedila neophodna finansijska sredstva za realizaciju koncerta u iznosu od oko 2,9 miliona dinara“, piše u odluci o sprovođenju pregovaračkog postupka.
Nastup Karleuše održaće se 3. avgusta, zbog „unapređenja turističke ponude u okviru letnje turističke sezone“.
Na pitanja „Razglasa“ da li će sav novac biti utrošen na honorar Jelene Karleuše ili je to ukupan iznos za organizaciju nastupa, kao i na osnovu čega je ona izabrana za nastup, iz Opštinske uprave nisu odgovorili.
Koje je vaše mišljenje, da li će ovaj potez vratiti kulturu u Rašku, staru srpsku prestonicu?
Mora da je @Тихи radostan, kraljica muzike dolazi u njegov kraj, da napada mrske studente sa bine i to za minimalnu nadoknadu.
kazu da su svi servisi jeftiniju u bl...znam za audi da je jeftiniji za 30 posto nego u bg kod ovlascenog zastupnika.Eno Predsednikov kum koji vozi McLaren se tek muči. Zamena kočionih klešta i mali servis za McLaren 40000,00 evra. A o njegovim mukama niko me razmišlja.
Ulje na platnu ili akril?Kad je slikano Tixoni?
![]()
Ne loži se...sve je kod njega lažno...običan hoštaplerBožičanstveno, hvala Tiksi![]()
Kačio je snimke iz nekog vinograda, nije ni počupao lozu prerasla metar žicu.Ne loži se...sve je kod njega lažno...običan hoštapler
Ja ne bih dao biciklo u ruke nekome izbosnekazu da su svi servisi jeftiniju u bl...znam za audi da je jeftiniji za 30 posto nego u bg kod ovlascenog zastupnika.
mada nesto sam skeptican dal bi neko dao meklarena u ruke nekom iz bosne![]()
Nacrtanu kozu sjebu, nakovanj pokvare, de neće državuJa ne bih dao biciklo u ruke nekome izbosne![]()
Prođeš užičkom, slikaš neku vilu i napišeš evo kako sam napravio kuću...e to je tihi...Kačio je snimke iz nekog vinograda, nije ni počupao lozu prerasla metar žicu.
Toliko smo ga zaebavali da mesec dana nije dolazio na kvadrateZadnje se secam slike u nekom devastiranom vinogradu gde mu je senka otkrila da ima usi ko Dambo.
Zadnje se secam slike u nekom devastiranom vinogradu gde mu je senka otkrila da ima usi ko Dambo.
Ssd si mi opasno zagolicala mastuJa se sećam kad je kačio kako vozi bajs tim nekim planinskim stazama i zgodan dasa naš Tiksi, mišići definisani, ni gram sala, sve kako treba
Uši mu nisam videla, da to ljubomora malone virka iz tebe, a ?
Ssd si mi opasno zagolicala mastu
![]()
Daj mi preciznije smerniceProbunari malo, net sve pamti, možda pre 5-6-7 godina, ne sećam se na kojoj temi al ovde na pdf-u![]()
Bravo, mislim da jeste.Daj mi preciznije smernice
Da nije u onoj kafani
Da li je bolje kupiti ......?
353 pisanja... Ja sam ovde pre Hrista, nemas ti pojma sta sam sve video.Ja se sećam kad je kačio kako vozi bajs tim nekim planinskim stazama i zgodan dasa naš Tiksi, mišići definisani, ni gram sala, sve kako treba
Uši mu nisam videla, da to ljubomora malone virka iz tebe, a ?
pa bila je Sandrina pre Metuzalema ovde353 pisanja... Ja sam ovde pre Hrista, nemas ti pojma sta sam sve video.
Eto ti ga sad...ti to najbolje znašpa bila je Sandrina pre Metuzalema ovde
ko zna gde si ti gledao