Opština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleuše

beda do bede, veruj mi...kopaonik je za njih zabranjena zona osim ako ne treba da se otpuši kanalizacija ili očisti sneg na zavejanim putevima

Ziveo sam u tom kraju, i dan danas cesto odem jer imam mnogo dobre prijatelje i par rodjaka u Raski.

Opstina Raska, bas zbog Kopaonika, ima ogroman budzet. Kada se pogleda sa brojem stanovnika koji zivi u opstini, budzet je jedan od boljih.

Na primer, Sremska Mitrovica ima budzet po glavi stanovnika oko 60K a Raska oko 90K!!!

Tačno je da ima dosta sirotinje u Raski, ali i dosta milionera koji svake godine ojade opstinski budzet.

SNS zlikovci na lokalu imaju po nekoliko stanova i apartmana, neki su cak i zidali zgrade u Spaniji od pokradenog novca. Mala Raska, sve se zna 😎
A zna se i da je Tihi platio da ga ne mobilisu 1999. 😎

Служи ће се само тихијево вино за координаторе и функционере СНС-а и ракија за крезубе СНСовце.

Оде цео подрум, ваљда ће му платити СНС . Ако не плате знаћу по томе када тихи промени страну и заволи најморалније и најлепше грађане са највећим врлинама у Ссрбији - наше студенте.

Биће то добар посао ако му плате и ако им није дужан.
Ко је икада властодршцу остао дужан?

Ziveo sam u tom kraju, i dan danas cesto odem jer imam mnogo dobre prijatelje i par rodjaka u Raski.

Opstina Raska, bas zbog Kopaonika, ima ogroman budzet. Kada se pogleda sa brojem stanovnika koji zivi u opstini, budzet je jedan od boljih.

Na primer, Sremska Mitrovica ima budzet po glavi stanovnika oko 60K a Raska oko 90K!!!

Tačno je da ima dosta sirotinje u Raski, ali i dosta milionera koji svake godine ojade opstinski budzet.

SNS zlikovci na lokalu imaju po nekoliko stanova i apartmana, neki su cak i zidali zgrade u Spaniji od pokradenog novca. Mala Raska, sve se zna 😎
A zna se i da je Tihi platio da ga ne mobilisu 1999. 😎
Ti si junačkije postupio - "bolje da dam aviokompaniji jer to bude manje para plus će ih obrnem tamo kasletim" :bye:

Iam i ja rodjake u Rašci, bio jedan u DS-u troduplirao kuću, sad znaš koji je...
Udarila mu para uglavu pa se odrodio od nas familije.

Ti si junačkije postupio - "bolje da dam aviokompaniji jer to bude manje para plus će ih obrnem tamo kasletim" :bye:

Iam i ja rodjake u Rašci, bio jedan u DS-u troduplirao kuću, sad znaš koji je...
Udarila mu para uglavu pa se odrodio od nas familije.
Kaže se "u Raški" :D
Slaži te rafove i ne mlati visoku politiku :D

Opština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleu​

Pogledajte prilog 1763853

Opština Raška objavila je danas pregovarački postupak za organizovanje nastupa Jelene Karleuše na Kopaoniku, na šta će iz budžeta biti utrošeno 2,4 miliona dinara bez uračunatog poreza, odnosno, više od 20.000 evra, objavio je portal „Razglas“.

U obrazloženju se navodi da je planiran nastup Jelene Karleuše sa plesnom grupom, u trajanju od 95 minuta, „uz kompletnu koreografiju i visoku produkciju“.

„Koncert je osmišljen kao scenski spektakl na otvorenom, koji okuplja više hiljada posetilaca. Opština Raška je obezbedila neophodna finansijska sredstva za realizaciju koncerta u iznosu od oko 2,9 miliona dinara“, piše u odluci o sprovođenju pregovaračkog postupka.

Nastup Karleuše održaće se 3. avgusta, zbog „unapređenja turističke ponude u okviru letnje turističke sezone“.

Na pitanja „Razglasa“ da li će sav novac biti utrošen na honorar Jelene Karleuše ili je to ukupan iznos za organizaciju nastupa, kao i na osnovu čega je ona izabrana za nastup, iz Opštinske uprave nisu odgovorili.

Koje je vaše mišljenje, da li će ovaj potez vratiti kulturu u Rašku, staru srpsku prestonicu?

Mora da je @Тихи radostan, kraljica muzike dolazi u njegov kraj, da napada mrske studente sa bine i to za minimalnu nadoknadu.
Na stranu informacija, ali fotka štipa oči. 🫣🤮

Cvarak, talasas. Poput @Casual Observer
🐈🐈
Imate nesto zajednicko def. :mrgreen:
1000003113.webp

Back