Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

Pogledajte prilog 1687456

Око овог нема бојазни да ће евнтл да утиче на Сведоке?
Тешко му пало 2 дана Притвора?:D

Sad treba da uhapsimo mi gradjani SUDIJU koji je ovo odobrio, i to bez prava na pritvor!

Gledaš Šarovića kako je okružen dobronamernim ljudima, slikaju se sa njim, grle ga i podsetiš se snimaka režimskih glavonja, čak među svojim pristalicama.
Okruženi sa tuce ćelavih likova niskog čela, beže, kriju se, izbegavaju bilo kakav kontakt sa običnim narodom.
Šta drugo pomisliti nego li gola okupacija?

Izvini, ali necu uopste da raspravljam sta je ko 'teo, i kome se sta javlja - KOJI SU REZULTATI? Opozicija je dobila ogroman novac u tih 13 godina, a rezultati su im SVE GORI uprkos sve vecem nezadovoljstvu naroda. Svi znamo za poslednjih par usluga koje je opozicija ucinila Vucicu, da ne idemo sad na proteste 1 od 5 miliona itd gde takodje nije uradjeno nista.

Mi iskreno nemamo opoziciju MEDJU OVIMA KOJI SE TAKO PREDSTAVLJAJU JAVNO, tj medju onima koje mozes da vidis na TV kanalima. Vrlo sam precizno napisao poslednju recenicu. I posto sam ih placao, i ti si, svi smo, IMA DA POLOZE RACUNE ZA TO STO SU URADILI - a uradili su NISTA.

Odgovornost vazi i za vlast i za opoziciju, a mi prvo moramo da sredimo opoziciju da bi mogli da smenimo i sredimo vlast a onda i drzavu.

A sto se tice studenata ja napisah, ali po obicaju moracu jos 100 puta - protesti studenata su u sustini SOCIJALNI PROTESTI iz SEBICNIH RAZLOGA. Povod je nadstresnica, uzrok je ekonomska kriza u Srbiji i u svetu. Kada su shvatili da nemaju vise gde da beze, jer je Evropa razvaljena, USA u losem stanju, iz Australije i Kanade beze starosedeoci, student su shvatili da MORAJU DA POCISTE SVOJU KUCU inace im nema spasa.

Slicno je bilo sa protestima 1996/7.

To ne znaci da je to sve lose, samo da pojasnimo uzroke. Ja podrzavam studentske zahteve, ali oni nece resiti problem i mi matori moramo da uzmemo stvar u svoje ruke - gradjansko hapsenje svih koji su zahebali ovaj narod, a slozicemo se da ih ima i u redovima vlasti i u redovima opozicije.

Zato sto su ovo SOCIJALNI PROTESTI u tolikoj meri su ih prihvatili gradjani, a iz istog razloga su postali popularni i u regionu, a ja ocekujem da ce postati popularni i sirom sveta, jer su i tamo gradjani u istom problemu - SOCIJALNOM. Za one koji propustaju sustinu u toku su ogromni geopoliticki i ekonomski lomovi, i zato je doslo do ovakve kulminacije.

I za kraj treba podsetiti da studenti sada pokusavaju da resavaju probleme KOJE SMO MI MATORI NAPRAVILI I STAVILI POD TEPIH, ali hebiga sad se tepih zapalio od pepela ispod sebe i nema vise nazad - tepih je otisao u 3 lepe, a sta ce biti sa kucom je sad na nama svima. Ja predlazem da uzmemo metlu i sve temeljno ometemo, a vidim neki bi da gase pozar casom po casom vode - nista, kako odaberemo tako ce nam biti. Samo se nadam da je svima jasno sta ce da bude kada izgori kuca - evo neki vec kukaju kako je povecan porez na imovinu 45%, a to je samo pocetak.
Druže, da izvineš, ali ovo je čista beskorisna demagoguja. Tačno ono što žvala želi. Zavadi pa vladaj. A, studenti sami ovo ne mogu da iznesu.

Druže, da izvineš, ali ovo je čista beskorisna demagoguja. Tačno ono što žvala želi. Zavadi pa vladaj. A, studenti sami ovo ne mogu da iznesu.

Nikoga ja ne zavadjam, zasto se opozicija nije slozila i udruzila SAMO SA JEDNIM CILJEM - DA SRUSIMO OVAJ SISTEM?

Da li ti pratis sta opozicija radi recimo poslednjih 5 godina? Da li si svestan koliko su puta ZAHEBALI?

Ja sam apsolutno siguran da svakoga koga mozes da vidis i da za njega cujes na javnim TV kanalima odobrava Vucic i BIA, a to znaci da su to njihovi ljudi, bilo da rade za njih, ili su ucenjeni pa opet - rade za njih.

Studenti naravno ne mogu ovo sami da iznesu, a ja tvrdim da ne mogu da iznesu ovo ni postojece drzavne institucije JER SU DO SRZI KORUMPIRANE i svodi se na to da sami sebe hapse. Svako ko tvrdi drugacije prosipa cistu beskorisnu zamlacujucu demagogiju. Na kraju, moze da se poslusa Vladimir Gajic koji je, bar ja nisam nestu cuo druge, jednom negde izjavio parafraziram "kako mislite da ih osudite kada su sve sudije njihove?". Evo sad vidimo farsu sa Grcicem, vec je na slobodi, i bicemo srecni da mu jos ne placamo odstetu sto smo ga hapsili, kao sto smo platili Miskovicu i ostalim tajkunima.

I sad ja da te pitam, posto smo se slozili da studenti ne mogu a nema ko jer opozicija je u raspadu i nema podrsku kod ljudi, KAKO CEMO DA IH SKLONIMO? Sudovi su njihovi, tuzilastvo radi sve naopako da, cak i ako ih uhapsi, ne mogu da budu osudjeni ili budu osudjeni za neke smesne stvari, na izborima nemas kontrolore, RTS je njihov...

KAKO MISLIS DA SKLONIS MAFIJU, koja je dobila svoju drzavu, SA VLASTI? Mislis da ce oni otici milom? Pravo u zatvor? Nisu ludi.

I to je sad situacija u kojoj se nalazi Srbija - svi znamo sta treba da se uradi - da se bagra pohapsi od strane naroda posto tuzilastvo i policija to NECE DA RADE jer su deo sistema, ali niko nece da slucajno ne dobije po nosu. A DRUGOG NACINA NEMA, i voleo bih da mi neko kaze kako to drugacije mozemo da ih skinemo i pohapsimo.
Razlog sto smo dosli do ovakve situacije je sto smo dozvolili cutanjem i necinjenjem da nam banditi POTPUNO ZAROBE DRZAVU. Uz pomoc stranaca, sve to stoji, ali STA MI SAD DA RADIMO?

Ja jos jednom ponavljam - moramo da ih pohapsimo mi, narod, gradjanskim hapsenjem. Tu ne mora nikom dlaka da padne sa glave AKO SE NE BUDU PROTIVILI, i policija kad te hapsi prvo kaze podjite molim vas sa mnom, pa tek ako pocnes da bezis ili da se protivis primenjuje silu - znaci ne junaci se i sve ce biti u redu, ali ako pocnes da primenjujes nasilje - bices nasilno savladan SVIM SREDSTVIMA. Tako da razjasnimo i taj deo.

A da je narod spreman da ovako resava problem videli smo i u Bogaticu, i u Ralji i u Kraljevu. A da sam u pravu po pitanju nemogucnosti da ih osudimo uz ovakav sistem videli smo na primeru Miskovica (i ostalih tajkuna), na primeru Jovanjice, i sad na primeru Grcica - da uzmem samo primere koji su jako dobro poznati svakom.

Ili ti mislis da je opozicija skroz OK i da ce oni da urade gorepomenuto?

To znaci da ovakav pravni sistem ne valja, i treba da se pravi novi.
Posto pravni sistem predstavljaju sve pisane norme (ustav, zakoni, propisi) ti bi sve to menjao, cak iako on nema neke razlike u odnosu na uredjene drzave Evrope a sve ostalo bi ostavio po starom jer je po tebi pravni sistem los a ne nesto drugo.

Zar nije jednostavnije postovati i sprovoditi postojeci pravni sistem? Koja je garancija da ce se taj novi pravni sistem za koji se zalazes postovati ako vec nije ovaj? Ko ce da natera ljude koji krse sadasnji pravni sistem da se ponasaju po zakonskim aktima u novom sistemu? Ista policija,isto tuzilastvo, sudstvo? Isti predsednik?

Kao tehnicko lice nemas bas neku logiku.

Posto pravni sistem predstavljaju sve pisane norme (ustav, zakoni, propisi) ti bi sve to menjao, cak iako on nema neke razlike u odnosu na uredjene drzave Evrope a sve ostalo bi ostavio po starom jer je po tebi pravni sistem los a ne nesto drugo.

Zar nije jednostavnije postovati i sprovoditi postojeci pravni sistem? Koja je garancija da ce se taj novi pravni sistem za koji se zalazes postovati ako vec nije ovaj? Ko ce da natera ljude koji krse sadasnji pravni sistem da se ponasaju po zakonskim aktima u novom sistemu? Ista policija,isto tuzilastvo, sudstvo? Isti predsednik?

Kao tehnicko lice nemas bas neku logiku.

Ne, nego ti imas logiku.

Ne moram posle ovoga nista vise da menjam. Recimo, jedno od resenja.

Slicno napisem za zaposlene u drzavnoj upravi - ko ne obavlja svoje poslove u skladu sa zakonom, RECIMO PADA MI NA PAMET TUZILASTVO, moze i mora biti uhapsen u roku od odmah, bilo od strane policije ili GRADJANA.

Itd itd itd, na kraju krajeve DRZAVA JE NAS, GRADJANA, A NE SLUZBENIKA DRZAVE.

I pravni sistem ocigledno ne funkcionise ako je doveo do ovog stanja - da je funkcionisao nikad do ovoga ne bi moglo da dodje. Posto koliko znam optuzbe treba da pokrece tuzilastvo, a sudovi da osudjuju, jasno se iz aviona vidi gde je problem. I da se podsetimo TO JE KAO NEZAVISNO SUDSTVO.

Nezavisni ste od vlasti, ali niste nezavisni od nas gradjana u cije ime sudite. I kad ne radite kako treba MI GRADJANI MOZEMO DA VAS I SMENIMO I UHAPSIMO. Zar nije logicno?

Ne, nego ti imas logiku.

Ne moram posle ovoga nista vise da menjam. Recimo, jedno od resenja.

Slicno napisem za zaposlene u drzavnoj upravi - ko ne obavlja svoje poslove u skladu sa zakonom, RECIMO PADA MI NA PAMET TUZILASTVO, moze i mora biti uhapsen u roku od odmah, bilo od strane policije ili GRADJANA.

Itd itd itd, na kraju krajeve DRZAVA JE NAS, GRADJANA, A NE SLUZBENIKA DRZAVE.

I pravni sistem ocigledno ne funkcionise ako je doveo do ovog stanja - da je funkcionisao nikad do ovoga ne bi moglo da dodje. Posto koliko znam optuzbe treba da pokrece tuzilastvo, a sudovi da osudjuju, jasno se iz aviona vidi gde je problem. I da se podsetimo TO JE KAO NEZAVISNO SUDSTVO.

Nezavisni ste od vlasti, ali niste nezavisni od nas gradjana u cije ime sudite. I kad ne radite kako treba MI GRADJANI MOZEMO DA VAS I SMENIMO I UHAPSIMO. Zar nije logicno?

Tehnicka lica moraju da racionalno i smireno razmisljaju sto je tebi nesvojsteno bar na osnovu ovog pisanja ( u jednom postu vrtis pricu o promeni pravnog sistema koji apsolutno ne valja, u drugom o tome da ne valjaju oni koji sprovode ovaj koji postoji u Srbiji, pri tome koristis velika slova - sto je na interMetu ravno psovanju itd).

Zato ides na moju ignore listu, zasto bih ja gubio vreme sa tobom. Adio.

Seljačka posla, samo gledaju kako da nešto opljačkaju i odnesu kući....već vidjeno....
Gradjani i narod su pristojni ljudi i ne mešaju se sa ruljom kriminalaca....
moraćeš da budeš malo precizniji pošto je reč o Kraljevu

da li bi kraljevski skupštinski svirač u pištaljku dozvolio da se njegovi radnici šetaju po benzinskoj puNpi (inače dedovina posle 2000-te) sa pištaljkama kao njihov gazda?

@aleksije radicevic bi možda umeo da da kakav takav lepršavi odgovor nadahnut utopističkim predizbornim poštenjem :D

Gledaš Šarovića kako je okružen dobronamernim ljudima, slikaju se sa njim, grle ga i podsetiš se snimaka režimskih glavonja, čak među svojim pristalicama.
Okruženi sa tuce ćelavih likova niskog čela, beže, kriju se, izbegavaju bilo kakav kontakt sa običnim narodom.
Šta drugo pomisliti nego li gola okupacija?
Da, pogotovo ***** samo svrsavaju...

Nikoga ja ne zavadjam, zasto se opozicija nije slozila i udruzila SAMO SA JEDNIM CILJEM - DA SRUSIMO OVAJ SISTEM?

Da li ti pratis sta opozicija radi recimo poslednjih 5 godina? Da li si svestan koliko su puta ZAHEBALI?

Ja sam apsolutno siguran da svakoga koga mozes da vidis i da za njega cujes na javnim TV kanalima odobrava Vucic i BIA, a to znaci da su to njihovi ljudi, bilo da rade za njih, ili su ucenjeni pa opet - rade za njih.

Studenti naravno ne mogu ovo sami da iznesu, a ja tvrdim da ne mogu da iznesu ovo ni postojece drzavne institucije JER SU DO SRZI KORUMPIRANE i svodi se na to da sami sebe hapse. Svako ko tvrdi drugacije prosipa cistu beskorisnu zamlacujucu demagogiju. Na kraju, moze da se poslusa Vladimir Gajic koji je, bar ja nisam nestu cuo druge, jednom negde izjavio parafraziram "kako mislite da ih osudite kada su sve sudije njihove?". Evo sad vidimo farsu sa Grcicem, vec je na slobodi, i bicemo srecni da mu jos ne placamo odstetu sto smo ga hapsili, kao sto smo platili Miskovicu i ostalim tajkunima.

I sad ja da te pitam, posto smo se slozili da studenti ne mogu a nema ko jer opozicija je u raspadu i nema podrsku kod ljudi, KAKO CEMO DA IH SKLONIMO? Sudovi su njihovi, tuzilastvo radi sve naopako da, cak i ako ih uhapsi, ne mogu da budu osudjeni ili budu osudjeni za neke smesne stvari, na izborima nemas kontrolore, RTS je njihov...

KAKO MISLIS DA SKLONIS MAFIJU, koja je dobila svoju drzavu, SA VLASTI? Mislis da ce oni otici milom? Pravo u zatvor? Nisu ludi.

I to je sad situacija u kojoj se nalazi Srbija - svi znamo sta treba da se uradi - da se bagra pohapsi od strane naroda posto tuzilastvo i policija to NECE DA RADE jer su deo sistema, ali niko nece da slucajno ne dobije po nosu. A DRUGOG NACINA NEMA, i voleo bih da mi neko kaze kako to drugacije mozemo da ih skinemo i pohapsimo.
Razlog sto smo dosli do ovakve situacije je sto smo dozvolili cutanjem i necinjenjem da nam banditi POTPUNO ZAROBE DRZAVU. Uz pomoc stranaca, sve to stoji, ali STA MI SAD DA RADIMO?

Ja jos jednom ponavljam - moramo da ih pohapsimo mi, narod, gradjanskim hapsenjem. Tu ne mora nikom dlaka da padne sa glave AKO SE NE BUDU PROTIVILI, i policija kad te hapsi prvo kaze podjite molim vas sa mnom, pa tek ako pocnes da bezis ili da se protivis primenjuje silu - znaci ne junaci se i sve ce biti u redu, ali ako pocnes da primenjujes nasilje - bices nasilno savladan SVIM SREDSTVIMA. Tako da razjasnimo i taj deo.

A da je narod spreman da ovako resava problem videli smo i u Bogaticu, i u Ralji i u Kraljevu. A da sam u pravu po pitanju nemogucnosti da ih osudimo uz ovakav sistem videli smo na primeru Miskovica (i ostalih tajkuna), na primeru Jovanjice, i sad na primeru Grcica - da uzmem samo primere koji su jako dobro poznati svakom.

Ili ti mislis da je opozicija skroz OK i da ce oni da urade gorepomenuto?
mnogo bi vi nešto da sudite... ko 45-te ...

jel ste imali vlast "na foru" - jeste

šta ste uradili - napravili njesra

šta sad hoćete - ako može opet

e pa ne može - zajebi radnju

Juce sam na ovoj temi postavio sledece pitanje:

"Hajde prosao je i jucerasnji dan.
A sta se danas desava u Kraljevu? Ko je na vlasti? Raspustena je skupstina? Rade li opstinske sluzbe? Ima li ko iz Kraljeva na ovom forumu?"

Niko nije odgovorio jer ili niko od vas koji zivite u Srbistanu nema pojma sta se desava ili nece da iz nekih svojih razloga kaze sta se desava.
Dakle, dragi a bivsi zemljaci, ko je na vlasti u Kraljevu, radi li drzavna uprava u Kraljevu dva dana posle desavanja?

macva.jpg
Slavija_protest_beta_Milos_Miskov.jpg
8ikt.jpg

Back