Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.384
neće valjda da ostave djubre za sobom ko oni iz S.Mitrovice?Jbt ja mislio kamenjem ga gađaju pa ga ovi ovako štite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neće valjda da ostave djubre za sobom ko oni iz S.Mitrovice?Jbt ja mislio kamenjem ga gađaju pa ga ovi ovako štite.
a ti dupence nabio u nemacku i odatle potpaljujes da mi ovde vadimo oci i vodimo gradjanski rat, dok ti brojis evre tamo arbatujuci za svabu ?
Ovamo nisu ubli baš nikog, samo je bilo bukvalno komično koliki je strah izazvao SWAT tim kad je krenuo da razjuruje rulju koja je pljačkala i lomila sve pred sobom a obična policija isprepadano stajala. Kad su sevnule magnezijumske bombe svako je pomislio da je kraj sveta.Српска полиција је најјача у европи. Зависи само које наређење добију. Ја се надам да неће бити крвопролића. Нисам за власт ни устаници ми нису симпатични али не бих волео ничију смрт.
Lako je tebi ti si prikacen na drzavnu slavinu,zato i branis sns lopurde.
Srbija je pod opsadom mafije vec 13 godina.Sa blokadama? Kada blokada postaje opsada?
Gde si bio kada su onu devojcicu tukli bezbol palicama
Ma ko nije sa vama taj je za drugu stranu? Ko je gospodu studente terao da se kače s navijačima?Gde si bio kada su onu devojcicu tukli bezbol palicama
Српска полиција је најјача у европи. Зависи само које наређење добију. Ја се надам да неће бити крвопролића. Нисам за власт ни устаници ми нису симпатични али не бих волео ничију смрт.
Sloba je imao ideološke fanatike u policiji, pa opet nije bilo krvi 5. oktobra.Српска полиција је најјача у европи. Зависи само које наређење добију. Ја се надам да неће бити крвопролића. Нисам за власт ни устаници ми нису симпатични али не бих волео ничију смрт.
Jeftina patetika prolazi samo Šolaku kod vas gledalaca N1.Gde si bio kada su onu devojcicu tukli bezbol palicama
I opet, ti mesas USA sa Srbijom, gde je vlast direktni organizator svih mafijasa, reketasa i ubica.Ovamo nisu ubli baš nikog, samo je bilo bukvalno komično koliki je strah izazvao SWAT tim kad je krenuo da razjuruje rulju koja je pljačkala i lomila sve pred sobom a obična policija isprepadano stajala. Kad su sevnule magnezijumske bombe svako je pomislio da je kraj sveta.
Da si samo video kako su moja devojka i njene drugarice trenutno izgubile svaku volju da sude konzervativcima na licu mesta.![]()
devojčice svašta kažu dečacima i pokazuju im srednji prstGde si bio kada su onu devojcicu tukli bezbol palicama
cim ne odobravas nasilje odmah ti prilepe etiketu da si prikriveni SNSovac. Kao meni. A ja sam protiv njih dok su se oni zajedno sa njima lizali kod Sorosa godinama tj sve do skora dok im nije pukla tikva tj Vucic nije presao u Trampov tabor.
a što tebi smetaju toliko bezbednjaci?I opet, ti mesas USA, sa Srbijom, gde je vlast direktni organizator svih mafijasa, reketasa i ubica.
Ne lezi vraže, i Zagreb bi podržao, al’ se nema vremena, uznemirili se ljudi oko Trampa i Ukrajine. Ovi će otići, al’ se DOS NE VRAĆA.Бацим поглед на РТС Дневник у пола осам. Најављују теме, нема га. Питам се је ли то могуће? О чиме смо заслужили да се не просе*ава вечерас са "државне" телевизије. Кад не лез враже, без најаве, ево га блебеће о платама просветара, па након тога опет све са сајма туризма, ал сам искључио тон. Што је превише, превише је.
Нека лепе шта оће, пројектују се.
da ne treba uhapšene delikvente hitno pustiti iz zatvora?
nemoj brate baš u yaya. Ovi će otići, al’ se DOS NE VRAĆA.
nemoj brate baš u yaya
kod nas je DOS izigravao Američke foreНе, него тамо важе посебни закони. Можеш да рабиш амандмане у појединачном случају и да ти прође. Ако удариш на државу, избрисан си. Буквално.
Reci bratu da primeti da je pola dosa kod ava.nemoj brate baš u yaya
Gde broji, kakvi bre evri pa zar nisu totalno propali Nemci, ima da traže da rade za 500e i plaćaju dizel 1,8e...a ti dupence nabio u nemacku i odatle potpaljujes da mi ovde vadimo oci i vodimo gradjanski rat, dok ti brojis evre tamo arbatujuci za svabu ?
Moras da razlikujes kategoriju obicnog sveta koji posteno radi svoj posao za drzavu i za to prima nadoknadu i kategoriju ljudi koji su prikljuceni na dr.slavinu i pljackaju drzavu nemilice.Vecina tih sto protestvuju su na.drzavnoj slavini.
I u cemu je stvar.Sta im.fali.
Krug Dvojke nikad sam ne bi najurio ni Zlobu, al’ on je tada izgubio izbore a vi ih sada niste dobili…Protestanti time rizikuju Nenadležnikovu upotrebu sile i potpuno razbijanje i studentskih i njihovih protesta.