Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

Ali je i lud, a žandari nisu. :D
Valjda smo do sada naučili da je uvek nasilje izazivalo velike proteste. Krvave košulje, Ribnikar, napad sa studente FDU.
Naučio je to i on ovih dana...

Сведочићемо за неко краће време боже здравлја.

Aha. Kako pomoću mase bez vođstva stvoriti situaciju za preuzimanje vlasti bez izbora, jel da?

A kao i da nešto baš i ne ide. A potpuno vam je bezopasno, AV nema mooda.
I ti si protiv ava, zar ne? Ali imaš saznanje da brat jednog profesora koji podržava studente ašikuje sa svastikom Dinka Gruhonjića, zbog čega ti ne možeš da podržiš studente. Ali čim se to reši, eto tebe na njihovoj strani... :D

Sa blokadama? Kada blokada postaje opsada?

Izvini, ali ti ne komuniciraš kao pismeno ljudsko biće. Ne znam da li slabo razumeš srpski jezik; ako si bio malo dete kad si emigrirao 2008. godine, razumljivo bi bilo zašto ti srpski nije jača strana, ili su neki drugi razlozi, ali ne vidim nešto vajde u prepisci sa tobom.

Listu ignorisanja koristim isključivo kada je neko baš žestoki smarač i spamuje me notifikacijama do besvesti. Tebe sam držao samo jedno kratko vreme (možda u dva navrata, ne sećam se sad) na listi, ali u principu nemam naviku da to radim, zato što mislim da je to izraz slabosti sem u tim vanrednim situacijama napasnika koji tako maltretiraju.

Ovo ti pišem da znaš, da mi ne bi badava pisao ili očekivao da ti čitam objave ili pišem replike. Ostavljam mogućnost da se upristojiš, naravno, ali dok ne bude tako nečeg, najbolje je da mi se ne obraćaš, jer nemaš nikakvog razloga za tako nešto.

Poslednja izmena:
Come At Me Old Timey Baseball GIF by Team Coco

Vrlo jednostavan.

Grohotom se smijem, pijem kaberne sovinjon i slusam

moze malo muzike da zacini stvari ?

Aha. Kako pomoću mase bez vođstva stvoriti situaciju za preuzimanje vlasti bez izbora, jel da?

A kao i da nešto baš i ne ide. A potpuno vam je bezopasno, AV nema mooda.

Pročitaj prethodnu objavu koju sam ti napisao:

Izvini, ali ti ne komuniciraš kao pismeno ljudsko biće. Ne znam da li slabo razumeš srpski jezik; ako si bio malo dete kad si emigrirao 2008. godine, razumljivo bi bilo zašto ti srpski nije jača strana, ili su neki drugi razlozi, ali ne vidim nešto vajde u prepisci sa tobom.

Listu ignorisanja koristim isključivo kada je neko baš žestoki smarač i spamuje me notifikacijama do besvesti. Tebe sam držao samo jedno kratko vreme (možda u dva navrata, ne sećam se sad) na listi, ali u principu nemam naviku da to radim, zato što mislim da je to izraz slabosti sem u tim vanrednim situacijama napasnika koji tako maltretiraju.

Ovo ti pišem da znaš, da mi ne bi badava pisao ili očekivao da ti čitam ili pišem replike. Ostavljam mogućnost da se upristojiš, naravno, ali dok ne bude tako nečeg, najbolje je da mi se ne obraćaš.

kakav je plan ?
Не реци два пута. Ако се осети угрожен радиће бојева муниција. Знам га одавно.
Gledao sam kao u Americi šaka federalnih policajaca (svaka savezna služba ima svoju policiju) razjuruje rulju kojoj policija “nije mogla ništa”, krenuli rafali u vazduh i dok dlanom o dlan, bežanija brža nego ona zelenaška na Cetinju. Samo tamo nema ko da naredi.

Lepo je reko Jovo Bakić - Zlatousti.
Oni koji treba da budu jureni, biće jureni!

a ti dupence nabio u nemacku i odatle potpaljujes da mi ovde vadimo oci i vodimo gradjanski rat, dok ti brojis evre tamo arbatujuci za svabu ?

Апелујем на Устанике да не посежу за силом. За њихово добро.
Zbog čega velikim slovom? Uzgred budi rečeno, npr u Americi se tave pobune nazivaju insurrection i kažnjive su višegodišnjom robijom. Samo 12 identifikovanih učesnika 6. januara 2021. nije osuđeno na robiju, doduše od tih 12 su četvorica pomrla.

Gledao sam kao u Americi šaka federalnih policajaca (svaka savezna služba ima svoju policiju) razjuruje rulju kojoj policija “nije mogla ništa”, krenuli rafali u vazduh i dok dlanom o dlan, bežanija brža nego ona zelenaška na Cetinju. Samo tamo nema ko da naredi.

Српска полиција је најјача у европи. Зависи само које наређење добију. Ја се надам да неће бити крвопролића. Нисам за власт ни устаници ми нису симпатични али не бих волео ничију смрт.

Zbog čega velikim slovom? Uzgred budi rečeno, npr u Americi se tave pobune nazivaju insurrection i kažnjive su višegodišnjom robijom. Samo 12 identifikovanih učesnika 6. januara 2021. nije osuđeno na robiju, doduše od tih 12 su četvorica pomrla.
Америка је свет за себе.

Back