Општи метеж у Краљеву: Гурање, па повређени људи, сад полиција формира кордон

Vidno su agresivniji, ohrabrilo ih što je Ćuti prošle nedelje prošlo bez problema.
To jeste tačno, AV blokira da policija radi svoj posao iz politiçkih razloga i sad ovi nastupaju agresivnije, ali svejedno znaju gde je granica i balansiraju tu na ivici. Doduše pošto sam rodom iz Kraljeva, moram reći da smo mi uvek bili malo " divljiji". 😁

mobilizirati patriote i deblokirati institucije...
Заклете у цркви уз проливање крви или могу и овакви домољуби попут тебе? Браћа Роми, што их водаше по разним Јагодинама, Кикиндама, Митровицама? Колико се патриотизам плаћа у вашим редовима? Колико денги? :super:

To jeste tačno, AV blokira da policija radi svoj posao iz politiçkih razloga i sad ovi nastupaju agresivnije, ali svejedno znaju gde je granica i balansiraju tu na ivici. Doduše pošto sam rodom iz Kraljeva, moram reći da smo mi uvek bili malo " divljiji". 😁

taki smo ti mi iz Raskog Okruga

vrela krv :)

Nego koji su ovo dzovani ispred?

Kako su ranije zauzeli Bogatić, i juče Kragujevačku Raču, mogu i skupštinu Kraljeva.
Ustvari, to će se desiti u svim opštinama, na dan mitinga u BG sa kojeg nema razilaženja do odlaska ava.
Protestanti time rizikuju Nenadležnikovu upotrebu sile i potpuno razbijanje i studentskih i njihovih protesta.

Protestanti time rizikuju Nenadležnikovu upotrebu sile i potpuno razbijanje i studentskih i njihovih protesta.
Kakve sile? 300 000 u BG se ne razilaze, a lokalni građanski plenumi po opštinama preuzimaju opštine i lokalne policije.
Av dok je smeo da upotrebljava silu, upotrebljavao je.

Kakve sile? 300 000 u BG se ne razilaze, a lokalni građanski plenumi po opštinama preuzimaju opštine i lokalne policije.
Av dok je smeo da upotrebljava silu, upotrebljavao je.
Не реци два пута. Ако се осети угрожен радиће бојева муниција. Знам га одавно.

Tako je.

Treba zadržati obraz i dostojanstvo i pokazati da su iznad hulje na vlasti.
Бацим поглед на РТС Дневник у пола осам. Најављују теме, нема га. Питам се је ли то могуће? О чиме смо заслужили да се не просе*ава вечерас са "државне" телевизије. Кад не лез враже, без најаве, ево га блебеће о платама просветара, па након тога опет све са сајма туризма, ал сам искључио тон. Што је превише, превише је.

Back