OPSESIJA ljudi pomagajte ako Boga znate

12imajmun:
Zanima me da li je neko od vas forumasa imao slican problem i kako ga je resio.

naime pre godinu ipo dana upoznao sam jednu devojku, slatku ko secer, i naravno poceo sam da je nesto muvam, ali nije najbolje islo, ******.
elem posle smo postali drugovi i jednom tako u prici ja joj kazem kako ne verujem da postoji ljubav i da je to samo izgovor za ******* nasta mi je ona rekla da nije tacno ..i ...bla,bla,bla...

nedugo zatim, pocne ona mene da muva suptilno, i posle 2 nedelje zaljubim se ja u nju, i smuva ona mene!?( kaze ka ee da znas koliko ti malo treba da budem stobom)

od tada, 2 -3 nedelje me je ubijala u pojam, zajebavala kad je stigla i kada smo sami i pred njeni drustvom, a ja ko za inat zaljubljen i bukvalno ne mogu nista!
Nista; sutne ona mene posle te 2-3 nedelje, po*ebe se s'nekim likom na jedan dan (i posle mi i isprica to!).

od tada pa do sada, ja sam u p.m.zaljubljen u nju, ne mogu da disem da ne pomislim na nju, kada je vidim, ja se nasmejem u ma kakvom bedaku da se nalazim...

postali smo najbolji dugovi i ona zna da je mnogo volim, a ja s'vremena na vreme, "puknem" tj ne mogu da se suzdrzavam i poljubim je u usta ili je mazim... naravno obicno "puknem" posle jedne od njenih prica tipa "ko tebi kaze da ja nikada necu biti stobom", "jednog dana bicemo zajedno" isl.

posto ja nju poljubim, ona se naljuti na mene i nece da prica po 10 dana, a ja se svo to vreme gadim sebe i hocu da povracam kad se vidim u ogledalu.

Probao sam sve da se "odljubim" od nje. Imao sam neku devojku 3x lepsu od ove, nisam mogao ni da je posteno po*ebem a da ne mislim na onu spocetka teksta.
probao sam da se ne vidjamo, tada sam u tolikom bedaku, da mi se ne zivi , niti mi se vidjeju ortaci, zabodem se u kucu i ne izlazim. (jednom cak mesec dana iz kuce nisam mogao da izadjem)

Sad smo jos uvek ortaci, stim sto se non stop osecam krivim sto je volim a i koliko vidim ponekad i njoj to smeta.

Sta da radim?
da li je neko proziveo nesto slicno?
ovo je veliki bedak!

hocu da joj budem drug nista vise necu.. samo kako, ljudi ovako ne ide...

Sta da radis????

Pa ti si bolid treba da se ubijes.....

Ti patis za njom i posle svega sto je radila tebi???

I to ne da je kresnes, to bih jos i razumeo ako se dobro tandarila, nego da joj bedes drug?????

Ubij se.

21-22

ma samo hocu da mi izadje iz glave i srca.
racunam imam buljuk drugarica...ne razmisljam o njima ni sekunde, sem bas kad eto se setim pa nazovem/nazovu...

hvala frozen, petru panu, mammy i drugima. Videcemo sta ce ispasti od toga.
nadam se da cu je videti sa nekim deckom i da ce me boleti ***** za nju, a da ce pored mene biti neka normalna cica:)

E moj prijatelju. Citam ove komentare i hvatam se za glavu. Pa zar niko nista ozbiljno i normalno ne moze da napise. Pazi kao "probaj droge"???? Pa koji ludak to moze da napise. Valjda si cuo da je droga smrt. Dalje od toga, da te ne bi snasle mnogo vece muke.
Nego, da se mi vratimo na temu.
Situacija je veoma jasna. Devojcica, je malo psihicki bolesna i uziva u tome da te maltretira, mada pre bih rekao da te psihicki unistava. Prvo: nije ona nikakvo nevinasce i dobro zna sta radi. Uziva u tvojim komplimentima i hrani svoju sujetu. Pa dobro je da se neki frajer stalno lomi oko nje. A onda, naravno, pravi se blesava, kao: "sta ti pada na pamet, pa mi smo samo drugovi". Kakvi bre drugovi. Zapamti jednu stvar VI NIKADA NE MOZETE BITI DRUGOVI. Cak si dosao i do toga da krivis sebe. Kakav apsurd. Ustvari, mozes da krivis sebe, ali samo zato sto, kada si video o cemu se radi nisi pobegao glavom bez obzira. Sa takvim bolesnicima opasno je igrati se. Pa valjda tvoj zivot vise vredi od neke male iskompleksirane glupacice. Kazem iskompleksirane, jer da nije, nikada ne bi imala potrebu da te konstantno zeza i unistava. Na taj nacin ona sebi pokusava da pokaze da je ipak vredna ljubavi, iako podsvesno zna da to bas i nije. A mozda je jednostavno sadista i uziva u tome da te maltretira.
Nego da nisi mozda i ti mazohista pa uzivas u tome. (Nadam se da nisi).

Resenje problema nije lako, ali moras se potruditi.

Prvo: potrebno je da prekines SVE kontakte sa njom. Sve dok ste u kontaktu ne mozes da razmisljas ciste glave i ona stalno manipulise tobom. Nemoj da joj dozvolis da te zivka i reci (i budi odlucan) da ne zelis vise da imas nista sa njom. U tom slucaju ona ce sigurno poludeti za tobom i pokusavati da ubedi da se predomislis. NIKAKO NE PADAJ NA TO, jer ce se u tom slucaju sve vratiti na staro (100%).
Pokusaj da istrajes i da, ukoliko te nazove, ili izbegnes poziv ili ako se bas javis, ponovo kazes da je tvoja odluka konacna i da ne zelis da imas nista sa njom. Ovo je prvi i osnovni uslov.
Drugo: pokusaj da pogledas oko sebe i videces da je grad pun devojaka, koje mnogo vise zavredjuju tvoju paznju. U pocetku ce ti biti mnogo tesko, bices tuzan i bezvoljan. Ali vremenom ce to polako postajati sve slabije. Na to se spremi i budi istrajan. Vremenom ce ti se neke stvari sklopiti i shvatices kolika si budala bio. Naravno, neces moci da verujes sta si dozvolio. Sta ces, ljudski je gresiti.
Trece: mogao bi da nadjes neku zanimaciju, neki hobi, nesto sto ce te interesovati. Nikako se ne zatvaraj u kucu da tugujes, jer to vodi samo u propast. Probaj da izlazis sa drustvom (ne na mesta gde je mozes sresti).
Cetvrto: mozda bi mogao da pokusas i da porazgovaras sa nekim psihoterapeutom. Nekada u zivotu, potrebna nam je mala pomoc da prevazidjemo neke probleme. To svakako nije znak slabosti, vec ljudskosti. A priznanje da ti je potreban savet ili strucno misljenje, samo pokazuje tvoju snagu i odlucnost da se suocis sa problemima.

Nadam se da ce ti moji saveti pomoci. Zapamti jedno: SVAKI DALJI KONTAKT SA TOM OSOBOM JE ZA TEBE POGUBAN I MORA BITI PREKINUT. NEMA SANSE DA BUDETE PRIJATELJI A NI NESTO VISE. JEDNOSTAVNO, TO JE TESKO PRIHVATITI, ALI TAKO JE. OKRENI SE ZIVOTU, PRIJATELJIMA, PORODICI I SVOJOJ BUDUCNOSTI! NEMOJ DA DOZVOLIS DA TE NEKA GLUPACICA ISKORISCAVA! JEDNOGA DANA SVE OVO CE TI BITI SMESNO!

DAKLE, BUDI ODLUCAN!!!
:-D

Ti zelis da joj budes drug?! Zasto? Cemu?
Kao super ti je da patis u njenoj blizini dok ona uziva u svemu tome....Ocigledno joj je super tako kako je...Ima 12tog majmuna da joj se divi....
Osim ako zaista ne uzivas u svemu tome prestani da budes tvrdoglav prema sebi i distanciraj se od nje za stalno...To je jedini nacin da krenes dalje...

Ok, ta devojka ili uziva da "muci" ljude ili ne zna sta hoce. Mislim da treba da porazgovaras sa njom, onako ozbiljno ( pa i neka je to stoti put kako to radis)
Ako taj razgovor ne pomogne ili bar malo ne izmeni situaciju, skroz je iskuliraj, nadji drugu i potrudi se da joj dokazes da ti je stalo do te druge. Nemoj njen ego da hranis pricama tipa ti si ljubav mog zivota i bla bla bla onda ce tek biti crnjak. Pokazi joj da mozes bez nje

eto popricao sam.

i rekao da se necemo videti neko vreme, i da je meni zao da je davim, da je volim i da ne mogu da budem pored nje...
ladno mi poslala danas 8 poruka
izmedju ostalog : "izvini sto sam bila gruba.."mislim na tebe" ...
mozda se sve i unormali ....ali necemo se vidjati nekoliko dana...

ja stvarno ne znam sta ona hoce od mene, ili nece... zasto kuka kako joj smetam i onda posle zove i non stop je samnom... pa valjda kad vas neko nervira i smeta vam, vi se ne druzite snjim... ne zovete ga 3-5 puta na dan?

e ljudi stvarno vam hvala na komentarima..ukapirao sam sta mi je ciniti. jos samo da sprovedem u delo:)

tako sam nesto slicno i ja kapirao, al, nekako je lakse kad neko drugi kaze...

Drago mi je ako ti je nesto od ovoga sto smo pisali pomoglo. Vec sam ti rekao kakvu ce reakciju izazvati tvoja odluka. Ne daj se ponovo prevariti, nego budi dosledan.

Znas, gledaj to ovako, nekada odredjene stvari izgube smisao, pa cak i da hoces ti, ili da hoce i ona, ovo izmedju vas vise nema nikakvog smisa i jedino resenje je da se to prekine. NIje lako, mnogo je bolno, coveku je zao i stalno se pita da li je mozda moglo biti drugacije. Od toga nema nista. Nekada bismo zeleli da su neke stvari drugacije ali jednostavno nisu. Tako je kako je, i sto pre to prihvatis to bolje.

Shvati, suvise je vredan tvoj zivot da ga trosis na takve osobe. Iz toga nista dobro ne moze da izadje.

Znam da ti je tesko, ali covek nekada mora da se brine i o sebi, a ti to sada upravo radis. Ako ti ne volis sebe, pa ko ce te onda voleti. Dakle, lepo je voleti druge i pomagati drugima, ali to ne znaci da covek treba da gazi po sebi.

Znas sta ti je ciniti. Ne dozvoli da pokleknes i vratis se ponovo u istu situaciju.

SAMO NAPRED, GLEDAJ U BUDUCNOST, A NE U PROSLOST!
:)

Back