gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
da....opsednuta sam ....zato sto je seks lep, zato sto volim seks i zato sto je najbolji lek protiv stresa![]()
Jadan on

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da....opsednuta sam ....zato sto je seks lep, zato sto volim seks i zato sto je najbolji lek protiv stresa![]()
Jadan on
![]()
nije ti palo na pamet da je onasalim se ... sto jadan ... pa nisam ja stalno pod stresom
![]()
Auuuuuuuuuuu, tek sad mi ga je žao![]()
Verovatno nisam najbolje objasnio, ne vidim ljudsku potrebu za nastavljanjem vrste kao opsesiju (jer retki su oni koji imaju seks samo radi produzenja vrste a ne radi uzitka), vec pokusavam da utvrdim kada potreba za seksom prelazi u opsesiju.
Banalan primer recimo, osecam potrebu da jedem, uzecu nesto da jedem, a ako nemam da jedem naci cu kako znam i umem samo da zadovoljim potrebu i da prezivim.
Tako i seks, ako osecam potrebu za time, a nemam stalnu partnerku (ili stalna partnerka ne zeli/ne moze iz nekog razloga), nacicu pa koju god, (sema za vece, prijateljica sa benificijama, ili neka dama sa cocka koja naplacuje svoje usluge, ili jednostavno osobu koja me privlaci strastvenoscu, izgledom za kratku avanturicu) sa kojom cu privremeno zadovoljiti potrebu.
Ocigledno je da ce covek bez hrane umreti, dok bez seksa sa drugim ljudskim bicem sigurno nece.
Opsednutost bi u ovom slucaju, moram veceras brze bolje da nadjem nesto, jer mi gori pod nogama.
Cuo sam termin opterecenost seksom i opsednutost seksom pre par dana u nekoj diskusiji, pa rekoh da cujem misljenje foruma o tim terminima.
ima mnogo elegantnije i bezbolnije resenje za zadovoljavanje potreba u slucaju da se nema adekvatan partner....masturbacija....makar vibro nije preskup a i ne kosta zivaca.....
To i ja kazem ali ljudi ne kapiraju.
A najjaci su oni koji masturbaciju smatraju opsesiju seksom, mada to se granici sa nerazumevanjem ljudske seksualnosti.
Ovako, da li mislite da smo mi kao ljudi i ljudska bica opsednuti seksom i zasto je to tako?