- Poruka
- 385.671
Da li ste ikada oprostili prevaru a da ste se nakon oprosta pokajali ?
Ne mora da bude samo partner u pitanju , vec i prijatelj, rodjak , komšija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Da li ste ikada oprostili prevaru a da ste se nakon oprosta pokajali ?
Ne znam da li sam oprostila ili ne, ali sam se maksimalno distancirala, bez rasprave i raskida odnosa.Ne mora da bude samo partner u pitanju , vec i prijatelj, rodjak , komšija
Издаја се не прашта. Грешке се праштају.Da li ste ikada oprostili prevaru a da ste se nakon oprosta pokajali ?
Ovaj lik ne prašta.Kako bi uopšte trebao da izgleda taj oprost i koja je njegova poenta?![]()
Da li ste ikada oprostili prevaru a da ste se nakon oprosta pokajali ?
Najbolji odgovor na temi.Onaj ko baš nikad ne greši, taj ne mora ni da prašta.
Mi koji nismo savršeni i ponekad pogrešimo, mi moramo da umemo i da oprostimo.
Праштају се грешке а не нож у леђа.Onaj ko baš nikad ne greši, taj ne mora ni da prašta.
Mi koji nismo savršeni i ponekad pogrešimo, mi moramo da umemo i da oprostimo.
najrealnijeNe znam da li sam oprostila ili ne, ali sam se maksimalno distancirala, bez rasprave i raskida odnosa.
Ne volim kada neko kaže 'oprosim ali ne zaboravim', e ja niti zaboravim niti praštam!
Imam utisak da se 'izdajnik' lošije oseća ako mu ne dozvoliš priliku za raspravu i kojekva objašnjenja.
Jesam i nije mi žao...Da li ste ikada oprostili prevaru a da ste se nakon oprosta pokajali ?
Ljudi svesno cine greske,,ako ce tim greskama povredjivati druge znaci da im to bilo nebitno..Da li ste ikada oprostili prevaru a da ste se nakon oprosta pokajali ?