Oprostiti prevaru i kajanje

Ni jednoj partnerki nisam ništa praštao. Familiji i prijateljima jesam praštao svašta nešto ali i sa time sam prekinuo. Sada ne praštam nikome ništa. Bilo kakvu vrstu izdaje smatram samo odličnom prilikom za prekid kontakta. Imam sasvim dovoljno osoba u životu sa kojima imam uzajamno poštovanje i ljubav. Takođe postoji mnogo dobrih osoba koje će mi i ubuduće ući u zivot i obogatiti ga dodatno tako da ne vidim razloga da zadrzavam izdajice u svom krugu i uskraćujem sebe za neke divne osobe u budućnosti. Vrata su otvorena uvek kod mene u oba smera i rad sam prihvatiti nove ljude a one koji nisu zadovoljni uopšte ne zadrzavam....

Ne mora da bude samo partner u pitanju , vec i prijatelj, rodjak , komšija
Ne znam da li sam oprostila ili ne, ali sam se maksimalno distancirala, bez rasprave i raskida odnosa.
Ne volim kada neko kaže 'oprosim ali ne zaboravim', e ja niti zaboravim niti praštam!
Imam utisak da se 'izdajnik' lošije oseća ako mu ne dozvoliš priliku za raspravu i kojekva objašnjenja.

Неће јој се знати за гроб !!! Живим близу Перућца. Следи јој камен о врату и правац......'ладна Дрина !! :mrgreen: Шалу на страну.....ја умем да опростим али нисам још научио да заборавим. Много људске багре и олоша сам претурио преко леђа и свашта им прећутао али им нисам заборавио и данас их гледам тим очима. Све фино....уљудно......али никаква дубља прича итд. А ово....кад је превара у браку у питању.....зависи од више фактора. Мора баш да буде нека изузетна особа у мојим очима и да се тотално отвори предамном и каже зашто је дошло до тога и какве су даље намере ако већ тражи да јој опростим. Реч "извини" ми ништа не значи, само гола истина и искреност. Нисам ожењен али говорим по осећају.

Da li ste ikada oprostili prevaru a da ste se nakon oprosta pokajali ?

Ne mora da bude samo partner u pitanju , vec i prijatelj, rodjak , komšija
Ljudi svesno cine greske,,ako ce tim greskama povredjivati druge znaci da im to bilo nebitno..
Kao ono neznam sta mi bilo a sela sam na kuracc... :lol:
Morala je odluciti,, Ne oprastam da bi se pokajao jer ko jednom uradi lose uradice vise puta pa ne dajem sebi te prioritete :)

Back