Opredeljenje i obrazovanje

U EU ili ne?

• Ukupno glasova
    92
  • Anketa je zatvorena .
Uvek se oduševim ovakvim konstatacijama.
Pogotovo kad neko komentariše nekog koga ne poznaje.
Dobro, komentar govori uvek najviše o onome ko komentariše.
moj komentar govori o mom stavu o tvom intelektualnom elitizmu.
a komentarisem isti osnovu tvojih postova na PDF politika.
(od paranoje oko elektronskih licnih karata pa do drugih stvari, od kojih je jedna potpuno netacna tvrdnja da je neko pripadnik intelektualne elite samo zato sto je zavrsio fakultet :lol:).
i jopet da ponovim: ti si intelektualna elita samo u svojoj glavi.

moj komentar govori o mom stavu o tvom intelektualnom elitizmu.
a komentarisem isti osnovu tvojih postova na PDF politika.
(od paranoje oko elektronskih licnih karata pa do drugih stvari, od kojih je jedna potpuno netacna tvrdnja da je neko pripadnik intelektualne elite samo zato sto je zavrsio fakultet :lol:).
i jopet da ponovim: ti si intelektualna elita samo u svojoj glavi.
Ti opet pričaš o meni i ljudima koje ne poznaješ.
Moji politički stavovi su u supritnosti sa tvojima, čitam tvoje postve, takođe, ovde na politici...znači, po tvojoj logici imala bih puno pravo da ti uzvratim istom merom.

Ali neću, ne poznajem te.8)
Nekom priroda podari promišljenost i sposobnost logičkog rasuđivanja, a nekom ne.
Zahebana ta priroda.

Ti opet pričaš o meni i ljudima koje ne poznaješ.
Moji politički stavovi su u supritnosti sa tvojima, čitam tvoje postve, takođe, ovde na politici...znači, po tvojoj logici imala bih puno pravo da ti uzvratim istom merom.
nisi razumela (opet :lol:).
nisam pricala o DRUGIM LJUDIMA.
samo o tebi.
i nisam pisala na osnovu tvojih politickih stavova , vec na osnovu drugih stavova koje si ovde (na ovom PDF) iznosila (navela sam i koje), tj. na osnovu nacina koji razmisljas.

imam bliske preijatelje koji glasaju za druge politicke opcije, a te ljude izuzetno cenim.
dakle, nije rec o tome za koga glasas, nego o tome kako razmisljas i sta pises.

nisi razumela (opet :lol:).
nisam pricala o DRUGIM LJUDIMA.
samo o tebi.
i nisam pisala na osnovu tvojih politickih stavova , vec na osnovu drugih stavova koje si ovde (na ovom PDF) iznosila (navela sam i koje), tj. na osnovu nacina koji razmisljas.

imam bliske preijatelje koji glasaju za druge politicke opcije, a te ljude izuzetno cenim.
dakle, nije rec o tome za koga glasas, nego o tome kako razmisljas i sta pises.
Nema tebi spasa.

Back