Opredeljenje i obrazovanje

U EU ili ne?

• Ukupno glasova
    92
  • Anketa je zatvorena .
Ovo shto si rekao definitivno stoji...i u globalu mislim da u oba mishljenja ima istine. Nije sve belo, ali nije sve ni crno.
Priznajem znanje iz ekonomije mi trenutno nije dovoljno veliko, i ne mogu objektivno da komentarishem kada je u pitanju privatizacija imovine...Josh uvek sam laik za to...ali me jako interesuje i trudicu se u sledecem periodu da se informishem shto vishe po pitanju toga.

takodje kao shto sam rekla, u ovom progresu chini mi se ispashtaju upravo ni ljudi starosne dobi od 45 - 60 godina, jer su mahom oni najvishe ostali bez radnih mesta, i bez posla.
S druge strane sstavljen je akcenta na mlade, kojima je data shansa za uspeh, mnogo brze i lakshe nego ranije.

...i svi smo glasali u drugom krugu za Radikale....zamislite, i intelektualna elita glasa za dss i radikale.......čudna mi čuda...a i ova anketa je mnoogo glupa i forsira antagonizam u narodu.
ti si intelektualna elita samo u svojoj glavi. :lol:

@nekoga ko je ampisao da "neobrazovani ljudi nisu krivi..."

NE SLAZEM SE.
SVAKO JE ODGOVORAN ZA SVOJ ZIVOT I BUDUCNOST SVOJE DECE.
AJMO, SRBI, IZ 128. POKUSAJA - IMA LI NEKO DA JE OVO SHVATIO???
Dosta vise trabunjanja o svetskim zaverama protiv Srba, o domacim izdajnicima i spoljnim neprijateljima. Sami ste odgovorni za sve sto vam se desava. Drugi mogu odmagati ili ne, ali MI SMO TI KOJI TREBA DA BRINEMO O SEBI.

Mene smara to povezivanje nekog ko je zavrsio etf, pa se uvalio na dobro radno mesto, pa obisao par seminara po lepoj Barseloni, pa sad oce da od Srbije pravi zapadni Mediteran. Odgovor na pitanje nije u obrazovanju niti opredeljenju, vec u misljenju, iskustvu, sposobnosti da se situacija sagleda iz vise uglova, da ne pozelis da ucutkas i omalovazis svakog ko je glasao za tomu, niti da prilepis etiketu nekom koga ne razumes. Sta trazis iz statistike? Odgovor da je zatucana geacka masa sa kokardama i nejasnim osecanjima prema zlatnom dobu druga Tita, kriva za svako zlo? Dobices je, jer u to zelis da verujes.

*ЕБО ТЕ "ПРОФИЛ"! ЗАШТО ТЕМА О ТОМЕ!

Сстварно молим дежурне модераторе да ово сра*е закључају!

О ТОМЕ КО ЈЕ ЗА А КО ПРОТИВ ЕУ - може бити само референдум у Србији!

Baš tako. Brzopleto glasah a da nisam videla KO je postavljač, a i brzopletost je i mačku ubila.:mad:

Kako se ovo briše?????????:mad:

Back