Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Evo, moj iskren stav, razumem veoma dobro sve I iza scene, I znam ko sam, drago mi je, ja sam bot.
Zelje su mi tek za buducnost, Pancevo, ne znam ima li status glasa, Ali opstina jeste, ka Vrhu vlasti bih tamo, na samom Vrhu, kao sto je bila I Nasa Maja negde, Ali ostala bih duze, kao I AV za koga Sam glasala, nece gubiti vlast.
Gde samo nadju ove akrepe, da je vidim u mraku srce bi mi stalo od straha, kakva vestica.
Sve ovo treba na selo da kopa, tamo i pripadaju. Uz svo postovanje prema postenim i radnim seljacima, nije uvreda za njih, ali OVO nista bolje ne zasluzuje od toga da kopa na njivi.
Neće se udružiti na nivou republike tako da će koalicija SNS-SPS još dugo vladati gde će verovatno SPS imati opet premijera usled trenda slabljenja SNS.
Ono gde se čitava opozicija može udružiti je nivo Beograda. Tu nisu aktuelna pitanja Kosova i EU nego lokalna a uz ove masakre u opštini Beograd sa protestima možda se može stvoriti kritična masa a da deo nje ne završi ispod cenzusa kao prošli put.
Мало је чудно ово са Мариником и коалицијом MORAMO(!), пошто зависећи од интерпретације Маринике као личности то значи да је другосрбијанаца у Србији или 4,7% или 18,38%