Jel mogucno da se udruze opoziciona desnica i bivsi DOS u jedeinstvenu opoziciju u Srbiji? Ako ne, zasto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vladaće dok to odgovara zapadu...ja mislim da se ne pita tu čak ni služba koja kreira medije i opoziciju režimu ništa jer je služba policija svetske duboke državeNemojte se zanositi, ovaj ce vladati jos decenijama.... Mogu da se svi ujedine u opoziciji, a i ne mogu jer je sve to protkano sluzbom...Kako god, nema neke vajde o tome pricati, jer kao sto sam rekao ovaj ce vladati i kad bude skroz beo kao deda mraz... Cenim jos dvadesetak godina...
U velikoj si zabliudi kao i vecina ljudi u nasoj zemlji....Zapad bi podrzao svaku vecinu koja se odredi da zeli putu uEU... To za njih prestavlja preduslov za stabilnost...Nasa sluzba je dovela naseg Dominusa...On je sad vec i visoko pozicionirani deo nje...Zapad je ustvari jedna spora administracija koja ne moze odmah ni da prepozna nas lazni put u EU... Mi smo na njemu samo pro forme, na dohvat pristupnim fondovima, ulaganjima, kreditima itd...Ne dovodi ovde vlas nikakav zapad, to su pricice za malu decu... Naravno EU administracija ce polako prepoznavati neispunjavanje uslova, docice do odredjenih sankcija i pada standarda i nas Dominus i vlast ce poceti da se konfrontiraju sa razvijenijima...Tada ce u zemlji sam Dominus dobiti jos vecu podrsku od naroda koji se stalno putem medija drzi na lancu kao veliki protivnik zapada...Tada izolovana vlast i Dominus imace novo sigurno vreme vladavine.... A ovde ce plebs zakljuciti da su "ga oni doveli", a sad hoce da ga skinu, jer ne zeli da ispuni ono zasta su ga doveli... Glupost parekselans...Ako se moze posmatrati generalno, onda smo mi za njih jedan nestabilan region za koji je najbitnije da ne prenosi svoje probleme i da oni neeskaliraju na ostale delove Evrope...vladaće dok to odgovara zapadu...ja mislim da se ne pita tu čak ni služba koja kreira medije i opoziciju režimu ništa jer je služba policija svetske duboke države
? I, onda? Evo, u necemu jesu, Ali ne cela D, I ne znam ko je ostao od DOSa?Jel mogucno da se udruze opoziciona desnica i bivsi DOS u jedeinstvenu opoziciju u Srbiji? Ako ne, zasto?
Pa Boško Obradović je malo sa njima malo nije.Jel mogucno da se udruze opoziciona desnica i bivsi DOS u jedeinstvenu opoziciju u Srbiji? Ako ne, zasto?
Sve dok se *opozicija* bude tako ponasala (ovako kako si napisao) vladace sadasnji rezim.Pa ne može više i Kosovo i EU. Došlo vreme da se izabere i prelomi.
to je negde realnost...da opozicija dobije Beograd i još možda par gradova....ako do izbora režim nešto debelo ne zabrlja...Neće se udružiti na nivou republike tako da će koalicija SNS-SPS još dugo vladati gde će verovatno SPS imati opet premijera usled trenda slabljenja SNS.
Pogledajte prilog 1347273
Ono gde se čitava opozicija može udružiti je nivo Beograda. Tu nisu aktuelna pitanja Kosova i EU nego lokalna a uz ove masakre u opštini Beograd sa protestima možda se može stvoriti kritična masa a da deo nje ne završi ispod cenzusa kao prošli put.
Pogledajte prilog 1347275
Možda Niš jer se tamo naprednjaci medjusobno tuku. Navodno u Novom Sadu su jaki a Staša predano radi. @DJ 5akto je negde realnost...da opozicija dobije Beograd i još možda par gradova....ako do izbora režim nešto debelo ne zabrlja...
Možda Niš jer se tamo naprednjaci medjusobno tuku. Navodno u Novom Sadu su jaki a Staša predano radi. @DJ 5ak
Srbija u EU je lepa fantazija o kojoj u stvarnosti pregovaramo I donosim zakone na osnovu toga, nista bas Srbiju nece uvesti tamo (90, seca li se neko worldwide prosrpskih kampanja)?? Kako?Sve dok se *opozicija* bude tako ponasala (ovako kako si napisao) vladace sadasnji rezim.
Posto u rezimskoj regulisanoj stvarnosti i dalje se narodu predstavlja da *moze i Kosovo i EU* glasaca rezima ce, logicno, i dalje biti vise od ovih koji razjedinjeno *biraju i prelamaju* za jedno ili drugo.
E sad, u zavisnosti da li je opozicionarima vaznije da ujedinjeni (jer matematika im samo tako daje sansu) sklone suludi rezim ili da potencirajuci na tim sustinskim razlikama (EU ili Kosovo) beskonacno budu *principijelni* i, kao posledica *principijelnosti* - uvek izborni gubitnici (slicno kao u susednoj Crnoj Gori citavih 30-ak godina)... tako ce im i biti
Kao I svi pre njega. Imate li predlog za nekog drugog, onda ce Zapad da poboljsa stav??vladaće dok to odgovara zapadu...ja mislim da se ne pita tu čak ni služba koja kreira medije i opoziciju režimu ništa jer je služba policija svetske duboke države
To je za 2 godine, ja sam Nbg, mene se I ne tice, ko je predlozio Sapica? Zameni a je sa Palilule, mladja, pa eto opoziciona, a na vestima svi cuju da Vracar ima lepu vlast do sledecih Izbora.to je negde realnost...da opozicija dobije Beograd i još možda par gradova....ako do izbora režim nešto debelo ne zabrlja...
Jel mogucno da se udruze opoziciona desnica i bivsi DOS u jedeinstvenu opoziciju u Srbiji? Ako ne, zasto?
Možda Niš jer se tamo naprednjaci medjusobno tuku. Navodno u Novom Sadu su jaki a Staša predano radi. @DJ 5ak
I? Ima njih jos, I? Tako bi oni sada 0,0,0, 0 Misha nije hteo nikad kao da je malo takvih,Opoziciona desnica su šarlatani bez harizme i ogadiće patriotizam svakom iole normalnim čoveku. Mislim Boško Obradović, Stamenkovska, Miloš Jovananović a tu je i onaj mali debeli Miša Vacić za koga ne mogu da verujem da je imao 1000 glasova na izborima.