Opoziciji ne sme biti mesta na STUDENTSKOJ LISTI na izborima

kapetanmark

Legenda
Poruka
53.266
autorska tema

Studenti su zatrazili raspisivanje izbora. Najavljena je studentska lista.

Znamo da su se studenti do sada javno ogradili i distancirali od opozicije , pogotovo 01.02.2025 godine na protestu 3 mosta u novom Sadu kada su se studenti iz Bg i Srbije povukli posle tri sata blokade tri mosta i odustali od planirane 24 sata blokade mosta slobode rekavsi da je grupa STAV saboter protesta (do tada deo studenata bloakdera u ns) koji su tog dana ujutru u subotu promenuli program i ubacili kao govornike neke ljude iz opozicije,iz Proglasa...
Od 250 000 ljudi povuklo se ogromna vecina pa su pred mostom slobode u blokadi ostali nesto preko 2000 aktivista opozicije i grupe stav i svice cija je perjanica udbaski agent mila pajic , inace pionir i student dinka gruhonjica...

Ukoliko bi doslo do slucaja da se neko iz opozicije pojavi na STUDENTSKOJ LISTI to bi znacio izdaju svega ovoga u psoeldnjih 6 meseci i studenti bisigurno u narodu doziveli debakl na izborima. Nikakva marinika, pajtic novakovic jovanovic aleksic ne dolaze u obzir!

Opozicija i rezim deo su jednog sistema. ne sme se dozvoliti peti oktobar. Ubaceni trojanski konji nece promenuti nista sustinski i nece biti odgovornsoti posle smene vlasti.

OPOZICIJA NEMA STA DA TRAZI NA STUDENTSKOJ LISTI!

ne treba ni traziti njiovupdorsku jer njihovap odrska u anrodu danas ravna je kolko i podrska jeleni karleusi.

STUDENTI u pamet se, ako napravite gresku - kajacete se.

autorska tema

Studenti su zatrazili raspisivanje izbora. Najavljena je studentska lista.

Znamo da su se studenti do sada javno ogradili i distancirali od opozicije , pogotovo 01.02.2025 godine na protestu 3 mosta u novom Sadu kada su se studenti iz Bg i Srbije povukli posle tri sata blokade tri mosta i odustali od planirane 24 sata blokade mosta slobode rekavsi da je grupa STAV saboter protesta (do tada deo studenata bloakdera u ns) koji su tog dana ujutru u subotu promenuli program i ubacili kao govornike neke ljude iz opozicije,iz Proglasa...
Od 250 000 ljudi povuklo se ogromna vecina pa su pred mostom slobode u blokadi ostali nesto preko 2000 aktivista opozicije i grupe stav i svice cija je perjanica udbaski agent mila pajic , inace pionir i student dinka gruhonjica...

Ukoliko bi doslo do slucaja da se neko iz opozicije pojavi na STUDENTSKOJ LISTI to bi znacio izdaju svega ovoga u psoeldnjih 6 meseci i studenti bisigurno u narodu doziveli debakl na izborima. Nikakva marinika, pajtic novakovic jovanovic aleksic ne dolaze u obzir!

Opozicija i rezim deo su jednog sistema. ne sme se dozvoliti peti oktobar. Ubaceni trojanski konji nece promenuti nista sustinski i nece biti odgovornsoti posle smene vlasti.

ne treba ni traziti njiovupdorsku jer njihovap odrska u anrodu danas ravna je kolko i podrska jeleni karleusi.

Мислим да нисмо надлежни ....

Studenti zele da nadju nekog ko ce da sprovede povratak rada institucija, a sad mi kazi ko je to ....vlast nije....vojsku nemamo, policija je pod kriminalom ili pod vlasti, dakle ko je to...

Profani , polovina je jajarskog tipa, polovina nema pojma o zivotu.....znaci nista

Koga onda postaviti na listu da sprovede razradu izbora i da institucije pocnu da rade,....eulex, strance, nekog gradjanina, to tek ne pali kod Srba, zajedljivih crvljivih , ucmalih dusha,

Mislim da je jasno da treba da se opredellimo svi za ljigavstinu , jer tako ce bar malo ostati sacuvan interes obicnog gradjanina, ovako snagu i energiju pucaju oni sa dobrim namerama, a kajmak i moc i snagu i novac grabe oni sa losim namerama..

Treba priznati da je mentalitet naroda ipak zlatoljublje i pustiti ga da zagine na sitnicama kao u hrvatskoj, kao u bosni , kao sto ce na kosovu , kad je takav, i zeli pojedinacno , onda nek zivi pojedinacno ,

Jasno je da na forumu nema nikakve sanse , ovde su se skupili Doktori , olje i invalidi , a to nije bas cisto u glavu niti medju nogama..
Glupo je trositi kad je Srbija izgubljena, suvise je kasno , kao i obicno , dok su pricali pametni, ostali su se sladili tortama i laganicom u prici...

Defetizam, lici na to , ali uzmimo to drugacije.....pomerajte figure, za neke buduce generacije za nekih 50 godina unapred, a do tada koliko srba prezivi prezivi,
Tu su Butanci, Indusi , ima sa kim da se mnozimo.....bar zenski deo , ako ne , uvozimo i seme iz Spanije...oni jesu malo ludi , spanci su ludi , ali ni Srbi sad nisu citavi , pa ne moze bas da se bira....

Da ne bude da smo iznenadjeni , ja sam odavno video da je u Srbiji ostala manjina, i da nema tu dovoljno svesti da se bilo sta dovede do kraja, ali sta znas, mozda se narod polakomi na rahatluk i psenicu koju ce da spremi za studente kad budu prolazili kroz sela Srbije...Ali nije..
Tu su uvek aktivni politicki analiticari koji izmisljaju , spineri , profani koji su jad i beda intelektualnog rada, i tako neke kvazi kreature...

I ima ih podosta, a ako ih nema tu su deca, Seseljeva, pa ima tu jos dece koja treba da zauzmu mesto serijskih ke.njatora...
Svaka etapa od 30 godina mora da ima svog Seselja i od Srba nece ostati nista...hoce po zemljama beneluxa....dok ih ne isteraju odatle...

На студентској листи смеју бити само личности које одобри Председник Републике Србије, господин Александар Вучић.
Ваља ли ова?

:mazipsa:

Studenti zele da nadju nekog ko ce da sprovede povratak rada institucija, a sad mi kazi ko je to ....vlast nije....vojsku nemamo, policija je pod kriminalom ili pod vlasti, dakle ko je to...
pozicija i opozicija su jedan isti sistem
Profani , polovina je jajarskog tipa, polovina nema pojma o zivotu.....znaci nista
nece biti da su svi kako kazes jajare i da nemaju pojma...
Koga onda postaviti na listu da sprovede razradu izbora i da institucije pocnu da rade,....eulex, strance, nekog gradjanina, to tek ne pali kod Srba, zajedljivih crvljivih , ucmalih dusha,
sa sistemom moramo raskrstiti kao mislimo da ne propadnemo skroz

sistem radi to da sve kontrolise i da mislis nemamo nikoga...
pa nije da su svi pod sistemom.
unesi optimizma rode, inace nam se crno pise.
ne sme biti niko od opozicije.

На студентској листи смеју бити само личности које одобри Председник Републике Србије, господин Александар Вучић.
Ваља ли ова?
taman posla

kome god se ne svidja tema i ko god bi da ubaci njuske iz opozicije nije nista no bot ili kontra bot kao ti recimo.
toboz si protiv rezima jel de ali si za opoziciju tj agentske njuske...kao i alter i slicna kompanija ovde.

zalim slucaj niko te ne pita nesrbine. :mazi:

pozicija i opozicija su jedan isti sistem

nece biti da su svi kako kazes jajare i da nemaju pojma...

sa sistemom moramo raskrstiti kao mislimo da ne propadnemo skroz

sistem radi to da sve kontrolise i da mislis nemamo nikoga...
pa nije da su svi pod sistemom.
unesi optimizma rode, inace nam se crno pise.
ne sme biti niko od opozicije.
Ne bih se ja zavaravao , dosta je i ovoliko zavaravanja......
Jeste dobar pokusaj da animiraju narod, ali narod je rekao da je jadan i bedan i da se ne oseca pored lekova sposobnim da ista uradi , i da mu treba da odrema...

I dobro , probano je, nije da se kajes sto nisi probao..

Ali nista od toga...
Suvise blentavi na medije, suvise alavi na male pare, suvise pogubljeni da li zbog covida....takvo je stanje, ja bih rekao previse kasno , kao da glumis jevreja proroka 1936 , suvise kasno , 33 si i imao neke sanse, mozda 32 , a 36 si mogao samo da nosis zutu traku ...i cekas 37....

Ne bih se ja zavaravao , dosta je i ovoliko zavaravanja......
po teb iej ovo sve do sada zavaravanje ?
Jeste dobar pokusaj da animiraju narod, ali narod je rekao da je jadan i bedan i da se ne oseca pored lekova sposobnim da ista uradi , i da mu treba da odrema...
ne interesuje me ovo tvoje depresivno misljenje
I dobro , probano je, nije da se kajes sto nisi probao..
kada je probano , izbori ce tek biti ?
Ali nista od toga...
Suvise blentavi na medije, suvise alavi na male pare, suvise pogubljeni da li zbog covida....takvo je stanje, ja bih rekao previse kasno , kao da glumis jevreja proroka 1936 , suvise kasno , 33 si i imao neke sanse, mozda 32 , a 36 si mogao samo da nosis zutu traku ...i cekas 37....
srbija se oslobadja SISTEMA a ti idi kukaj u spajzu, samo rpestani da ovde siris depresivnu sliku

Vratimo se svako svom poslu gledajmo da kalkulisemo o zaradama i ekstraprofitima, i da se ovo zaboravi jedno 10 godina....
Moja procena je bila na pocetku da je nespremna situacija, i tako se i pokazalo, svejedno sto je postojala nada, ali nada je zabluda.....
Mozemo mi da nastavimo da se zaludjujemo i dalje, moze ovo da traje kao nestabilnost jos 4 godine....svaki mesec, ali neko ce da se trosi, a drugi ce da se bogate...
Ako nadjemo pojedince za svaku od tih uloga, onda to moze da traje i 4 godine..

Vratimo se svako svom poslu gledajmo da kalkulisemo o zaradama i ekstraprofitima, i da se ovo zaboravi jedno 10 godina....
sta da se zabiravi ?
ubistvo 16 ljudi zbog ogromen korupcije i svojatanje institucija koje pravdu drze u zapecku i fioci pa nema odgovornosti ?

pokazujes svoje pravo lice ocito...

IZBORA CE BITI A OPOZICIJE U STUDENTSKOJ LISTI NECE

marinika, pajtic,novakovic, pogacar, brkovic, grupa stav , jovanovic, ponos, aleksic, dveri , cuta muta, proglas, bjelogrlic, kesic, obucina...niko ne sme ni da prismrdi STUDENTSKOJ LISTI
Може само Љиљана Угрица, Драгослав Бокан, Ратко Дмитровић, Љубан Каран, Ђуро Билбија и свеопшти доктор Драган Петровић

Neka to bude moje pravo lice, zar to nije Srpski da se optuzuje svako za izdaju i za to da je bagra, jeste, bas je srpski...
Tako da valjda posle toliko godina ocekujem i navikao sam da a malo malo , neko potegne kad mu se digne parolu , ti si izdajnik, ti si djubre neces da das za bolesno dete, neces da dodjes i ucestvujes u promeni kanalizacione cevi koja je pukla pa narod nece da ceka pa je sam menja, cekali 2 meseca niko nije hteo da dodje iz kanalizacije..

Може само Љиљана Угрица, Драгослав Бокан,
to udbasko djubrivo ide na smetliste politike
Ратко Дмитровић, Љубан Каран, Ђуро Билбија и свеопшти доктор Драган Петровић
lupetas gluposti
narvano da nece ni prsimrdeti

dzaba ti kontra bote, OPOZICIJA N ECE PRISMRDETI STUDENTSKOJ LISTI ili ce narod istoj listi da udari samarcinu takvu da bridi

NE MOZE NI SAROVIC
ko je jednom bio predesednik centralne otadzbinske uprave srs , stare udbaske kurvice seselja, ne moze biti u nikakvoj vlasti

zalim slucaj ne moze

niko nikada nece moci potvrditi da ovo njegovo ponasnaje danas nije samo trik udbaskih njuski da si obezbede u novoj vlasti trojanskog konja...

nece narod preletace imali smo prilika dovoljno do sada videti to

Ne, sistem nece pasti , jer nije planirano da padne...

Ovo sto se mi sad kao trudimo je da ubrzamo dolazak striktne regulative, sto ce doci kad se dogovore strane sluzbe....ali zbog necega nece to trenutno da bude..
Ne znam zasto nisam ja spijun, ali doci ce vreme kad ce uvesti kao i na zapadu , striktno ponasanje u dinar, pa ces da platis sve po redu , ako si na uglu ulice onda duplo, pa ko ti kriv sto si pravio kucu na adresi pocetka ulice pa imas dve ....

Ali to je dalja buducnost....
Bliza je da kupimo nuklearku , otvorimo rudnik litijuma, rasprodamo zemlju sta moze i da svaki srbi bude bogat po par miliona evra, ups ovo zadnje, ne....moglo bi ali ne....sta ce onome ko ne zna sa parama da ima milione evra...

Ne, sistem nece pasti , jer nije planirano da padne...
hoce
Ovo sto se mi sad kao trudimo je da ubrzamo dolazak striktne regulative, sto ce doci kad se dogovore strane sluzbe....ali zbog necega nece to trenutno da bude..
Ne znam zasto nisam ja spijun, ali doci ce vreme kad ce uvesti kao i na zapadu , striktno ponasanje u dinar, pa ces da platis sve po redu , ako si na uglu ulice onda duplo, pa ko ti kriv sto si pravio kucu na adresi pocetka ulice pa imas dve ....

Ali to je dalja buducnost....
Bliza je da kupimo nuklearku , otvorimo rudnik litijuma, rasprodamo zemlju sta moze i da svaki srbi bude bogat po par miliona evra, ups ovo zadnje, ne....moglo bi ali ne....sta ce onome ko ne zna sa parama da ima milione evra...
gomila gluposti

Back