ucencovjek
Ističe se
- Poruka
- 2.894
Priča i radi šta mu se ćefne, ne opterećuje se tuđim mišljenjem. Nije oženjen! Il ako jeste ne sluša ženu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AHA! udovoljava i zadovoljava 0-24hPriča i radi šta mu se ćefne, ne opterećuje se tuđim mišljenjem. Nije oženjen! Il ako jeste ne sluša ženu![]()
Priča i radi šta mu se ćefne, ne opterećuje se tuđim mišljenjem. Nije oženjen! Il ako jeste ne sluša ženu![]()
Kao obrnuta filozofija?AHA! udovoljava i zadovoljava 0-24h![]()
dodji da ti pokazemKao obrnuta filozofija?
Uvatio malo da pobegnem ovde na forum i glumim muškarčinu!
Samo ti misli tako ako ti je lakše![]()
Gde da dođemdodji da ti pokazem![]()
do mene caskomGde da dođem![]()
ma da ti pokazem samo nestojel to poziv?
![]()
Da mi šapneš na uvo?ma da ti pokazem samo nesto![]()
da ti pokazem ko je autoritetDa mi šapneš na uvo?
Pa reci...a ja mislio poziv...
Ja reko neka ozbiljna priča u pitanjuda ti pokazem ko je autoritet![]()
dodji imam i igrackeJa reko neka ozbiljna priča u pitanju![]()
mada ako tako voliš da se igraš![]()
![]()
Za decu il za odrasle?dodji imam i igracke![]()
18+Za decu il za odrasle?![]()
Motokultivator?
Tajna sreće je sloboda , a sloboda je hrabrost. Eto formula za slobodnoga čovjekaŠta mislite ..kakav je po vama slobodan ćovek u današđnje vreme
ako zagrebeš malo dublje u ovu problematiku , izaći će na videlo da baš ti mongolsko kremaljski mozgovi razmišljaju slobodnoDa razmislja svojom glavom, a ne mongolsk... kremaljskom.
Varvarsko shvatanje slobode me ne zanima, osim kao crni humor.ako zagrebeš malo dublje u ovu problematiku , izaći će na videlo da baš ti mongolsko kremaljski mozgovi razmišljaju slobodno
ako te ne zanima ne čitaj i ne taguj jednog varvarinaVarvarsko shvatanje slobode me ne zanima,
Varvari su Mongoli, Skiti i ostali stepski nomadi. Jedino ako ti nisi Mongol, Skit ili tako nesto.ako te ne zanima ne čitaj i ne taguj jednog varvarina
Covjek kojeg ne interesuje misljenje drugih i finasijski je neovisan.Šta mislite ..kakav je po vama slobodan ćovek u današđnje vreme