Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Ogospodebožeisvisveti. O.o

Sad pročitah šta modeslica napisa... haha, pa odavno se nisam tako nasmejala...

177 cm i 45 kg... O.o Ankoreksija....

modelsica:
Mrsava sam da mrsavija ne mogu biti. Medjutim guza mi je tu. Nisam kao vecina mrsavica koje nemaju guzu jer su mrsave.

ili

modelsica:
...grudi male ali ponekad izgledaju velike zbog brushaltera sa korpicama.

Brate, koga to briga?! O.o

Poslednja izmena:
Ogospodebožeisvisveti. O.o

Sad pročitah šta modeslica napisa... haha, pa odavno se nisam tako nasmejala...

Brate, 177 cm i 45 kg... O.o Ankoreksija....

"Mrsava sam da mrsavija ne mogu biti. Medjutim guza mi je tu. Nisam kao vecina mrsavica koje nemaju guzu jer su mrsave."

ili

"...grudi male ali ponekad izgledaju velike zbog brushaltera sa korpicama."

Brate, koga to briga?! O.o

hahahaha ma pusti je hvala joj nasmejala me
:rotf::rotf:

Meni bi mogla biti majka jedino da me je rodila sa 15, tj. zatrudnela sa 14, a malo je to moguće... pre bi mi bila starija sestra... a ne bih ni to volela...

a ko bi?
ma ja mislim da ona laze mislim biti 79 i imati 45kg
ona ima sigurno nekih dvadesetak godina ali govori da je starija da bi joj zavideli na tolikom seksipilu u tolikim godinama
:hahaha::hahaha:

a ko bi?
ma ja mislim da ona laze mislim biti 79 i imati 45kg
ona ima sigurno nekih dvadesetak godina ali govori da je starija da bi joj zavideli na tolikom seksipilu u tolikim godinama
:hahaha::hahaha:

Kakv bre crni seksipil?!

Gde neko može imati seksipila kada je sama kost i koža?! Idi begaj...

A i briga me... može biti '79, '89 ili '99... svejedno mi je...

Evo antologija br. 2

Uklopljena:hahaha:
170 cm, 52 kg, plava kosa, braon oci, duge trepavice i punije usne, jaaako duge noge sve skladno uklopljeno sa guzom i grudima.. mislim da je to to...:whistling:

Detaljno nema sta, ovo je idealno za fotorobot:lol:
Hmmmm....
Visoka 166 cm, zeljna da porastem..48 kg, heh, zategnute noge, i ravan stomak...hihi, ranije sam bila mnogo mrsava, ali sad sam se popravila, ali sam i tada imala dupence...:mrgreen:
skladno gradjena, nisam tipa 90-60-90 , zapravo sam 83-63-86, nemam velike grudi, i zato ih i volim, ne treba mi nesto da skacka na svakom mom koraku...
Imam dugu smedju kosu, zapravo je sva isarana, ne znam , sunce verovatno. Imam siske koje idu na stranu, preko jednog oka, i taj prednji deo mi je do ramena otprilike, i jedan stepen iza, a repovi do iznad dupeta, nekih 7-8 cm. Prirodno-nekad ravna, nekad blago talasasta, zavisi od raspolozenja.
Oci svetlo braon, maslinaju se:D , i kazu da su lepe.... Takodje mi kazu da imam neki opasan pogled..:???: imam lepe obrve, dovela sam ih do savrsenstva:o:hahaha:
imam smesan nosic, malo je prcast...ume da me nervira s vremena na vreme...
Imam male, pune usne... Volim da se kezim...:mrgreen:
Imam lepe nokte, pustene, uvek nalakirani nekim drecavim lakom (trenutno tamno zeleni)!

Ne sredjujem se za skolu, ne sminkam i sl, cupava odlazim na casove....
Prepoznacete me po dzombastim patikama (sa neodvezanim pertlama i farkama u njima), , uskim farkama, duksevima...sporty girl...mada , patim od marke, to priznajem...
... rukama u dzepovima, pilotskim naocarima (i kada nema sunca, i unutra, bilo gde...)...

Da ne budem lazno skromna, tip sam devojke za kojom se okrecu i momci, a i cure....

Koga ova opsisuje, sebe ili Jessicu Albu?:think:
jessica alba je savrshenstvo nad savrshenstvima...(u licu, ovako je mnogo mrshava). ja bih bash volela da imam prcast mali nosic i pucasta usta.....ali, to mi nije nikako tipichno...

Idealna za ozenit':lol:
Smedja kosa koja vuce na plavu boju(plus plavi pramenovi)
Braon oci,oko 170 visoka,i imam 48 kg.
Pametna,lepa...(psihicki zdrava)..nema sta vise da se kaze...

Aj daj mi tvoj broj:hahaha:
Owako..
Visoka 171, 48kg, imam lepe noge (na njih dobijam najwishe komplimenata,inache), dobru guzu, nisam dugo wezbala pa se brinem za stomaic al ice dobro, lepe zenstwene ruke, tamno smedju kosu, tamneee okice i lep osmeh! ;)
pozowi me odmah..shalim se :D :lol:

Ovo je vec njegov dobar vic:lol:
183 cm
85 kg
tamno crna kosa
braon oci
los u pricanju viceva...:)

Sad vec malo preterujete. Ispada da ko god smatra da poseduje neki fizicki kvalitet biva izvrnut podsmehu! :confused:

honest.jpg

http://www.fun-greetings-jokes.com/images/honest.jpg

yeah, yeah, yeah... toga naravno da ima na internetu, ali to ne menja cinjenicu da niko ovde sad ne sme da kaze za sebe da je lep jer ce da se nadje neko kao ti da se pravi pametan.

Sta ti znas kako recimo ja izgledam i otkud tebi pravo recimo mene da prozivas?
Ismejao si coveka sto je rekao za sebe da ne zna da prica viceve, mislim... :roll:

Ako cemo tako:
Ajde pa probijem led.
Visok 177cm, tezak 85kg, plava kosa, braon oci, malo nabacio stomacic zato sto nijesam trcao zadnjih 2 mjeseca:P

xa xa xa sad iako je debeo oce da nas uveri kako je on u stvari sportski tip! :roll:

ala sam te pokopao! :worth:

Back