Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Ууу, човече! :eek:
Ову би женио, њинд оф цханге би љубакао, мене би убо, са Ланом на фуцк партѕ (добро, ту сам и ја позвана :mrgreen:)
Е, Ши, неиживљено чељаде. :D
Ima da navucem neku boleshtinu, jebbemmu! :eek:

Ja to sve cisto iz ljubavi prema vama, kontam da imate potrebe koje se moraju zadovoljiti... :mrgreen:

Evo antologija opisa:lol:
Visoka sam 170 cm, imam 55 kg..... Svetlo smedja duga kosa.... Plave, nekad zelene oci, svetao ten.... Decaci misle da sam dobra riba...

ufff...na dijeti,60kg,visoka163,tamno smedja kosa i oci,,...ALI LEPA,LEEEEEEEPA...iako debela i istripovana...

Visok 185cm, apolonskog izgleda.

imam plave ochi,dugu smedju kosu prirodno prosharanu plavim pramenovima,manekensku gradju,naravno duge lepe noge...:)180cm,65 kg...ne volim kad me neki zovu barbika...mada me zovu i manekenka ponekad,ni to nije bash,ponekad mi vredja inteligenciju...:D

177 cm 45 kilograma duge lepe noge tanak struk duga kosa lepo lice kao kod lutke iz izloga, hocu da kazem, cisto, glatko, bez napumpanih usana i naglasene sminke, sa iskricavim pogledom, mala ali lepa guza, grudi male ali ponekad izgledaju velike zbog brushaltera sa korpicama. Oci su mi braon boje sa dugackim trpavicama. Kosa mi je isto tako lesnik boje. Oci cu mi ipak tamnije braon.

Izgledam kao devojka na mom avataru.

Mrsava sam da mrsavija ne mogu biti. Medjutim guza mi je tu. Nisam kao vecina mrsavica koje nemaju guzu jer su mrsave.

zanimljiva tema, jos zanimljivija antologija opisa :D
kako bih sebe opisao. yebi.a....
hm...mislim da nisam sasvim losa osoba....
da pokusam : stidljivi dugokosi kvazipoeta ("nisam li pjesnik barem sam patnik" kako kaze jedan veliki um), dugogodišnji pacijent dr. feelgood-a, vjeciti tragač. fizički aspekt: visok oko 180 cm, prilicno mršav (kada biste me vidjeli mislili biste da sam doslovno, kako španci kažu, muerto de hambre)

p.s. nisam vidio da je tema u pf tinejdžeri. davno bijaše....

p.s. p.s. .... ali volim sve što vole mladi :)

Poslednja izmena:

Back