Natasha :)))
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
Bokte Marina visoka si kao ja... O.o
Pa,da.Toliko sam bila kad sam se pre par meseci merila.E,sad,nemam pojma koliko sam tacno ovih dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stefane:
=))
Sad postadoh i talog... eto, suđeno mi je da se izdvajam od mase...
Iskreno mogla bih biti mrsavija..................samo to mi fali........

Visoka sam 170 cm, imam 55 kg..... Svetlo smedja duga kosa.... Plave, nekad zelene oci, svetao ten.... Decaci misle da sam dobra riba...

Ovo je najvažnije od svega.... najvažnije je šta napaljeni adolescenti u kojima bujaju hormoni misle... da... bravo...![]()

Visoka sam 170 cm, imam 55 kg..... Svetlo smedja duga kosa.... Plave, nekad zelene oci, svetao ten.... Decaci misle da sam dobra riba...

i devojčice misle da sam lep....jel tako wind???samo to? Pa daj odma' da te zenim, bokca mu...![]()

)poznat, vidjen, slavan......i devojčice misle da sam lep....jel tako wind???
)....A otkud ja to znam srećo?!![]()
Ima da navucem neku boleshtinu, jebbemmu!Ууу, човече!
Ову би женио, њинд оф цханге би љубакао, мене би убо, са Ланом на фуцк партѕ (добро, ту сам и ја позвана)
Е, Ши, неиживљено чељаде.![]()

ironija srećo....da ne kažem sarkazm......na onaj komentar dečaci kažu da sam lepa......![]()

ufff...na dijeti,60kg,visoka163,tamno smedja kosa i oci,,...ALI LEPA,LEEEEEEEPA...iako debela i istripovana...
Visok 185cm, apolonskog izgleda.
imam plave ochi,dugu smedju kosu prirodno prosharanu plavim pramenovima,manekensku gradju,naravno duge lepe noge...180cm,65 kg...ne volim kad me neki zovu barbika...mada me zovu i manekenka ponekad,ni to nije bash,ponekad mi vredja inteligenciju...
![]()
177 cm 45 kilograma duge lepe noge tanak struk duga kosa lepo lice kao kod lutke iz izloga, hocu da kazem, cisto, glatko, bez napumpanih usana i naglasene sminke, sa iskricavim pogledom, mala ali lepa guza, grudi male ali ponekad izgledaju velike zbog brushaltera sa korpicama. Oci su mi braon boje sa dugackim trpavicama. Kosa mi je isto tako lesnik boje. Oci cu mi ipak tamnije braon.
Izgledam kao devojka na mom avataru.
Mrsava sam da mrsavija ne mogu biti. Medjutim guza mi je tu. Nisam kao vecina mrsavica koje nemaju guzu jer su mrsave.
Ima da navucem neku boleshtinu, jebbemmu!
Ja to sve cisto iz ljubavi prema vama, kontam da imate potrebe koje se moraju zadovoljiti...![]()

Ја сам здрава. Једино сам мршава и бледа - тако да можда болесно делујем.
Алтруиста наш...![]()