Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Meni kazes? Ko se ovde zajebava i oko cega??? :think:

Ne, tebi je kazala, a posto ti nije kazala, ti si mislio da ti je kazala, a u stvari ti je kazala da se ne zajebavas, a jer se ti zajebavas, ona misli da se zajebavas ni oko cega. A posto se ti zajebavas oko necega, ona misli da je tebi kazala, da ti mislis da se zajebavas oko necega.

Ako ne skapiras sta sam htela da kazem, ti si pajser:)

Normalno izgledam,lepe sam fizicke granje (jos nisam savrsen, ali svakodnevno radim na tome),imam malo kako da kazem siri nos a inace je ovako normalnog oblika,sake velike ,dobro prijanjaju kada se zdravim sa nekim i prosarane su velikim venama koje se vide (ma kako to zamisljali izgleda dobro nije nakazno i ogavno),ma *** imas sliku u profilu a ako si mi prijatelj imas moju sliku i bez ovog zatamnjenja u profilu!

Normalno izgledam,lepe sam fizicke granje (jos nisam savrsen, ali svakodnevno radim na tome),imam malo kako da kazem siri nos a inace je ovako normalnog oblika,sake velike ,dobro prijanjaju kada se zdravim sa nekim i prosarane su velikim venama koje se vide (ma kako to zamisljali izgleda dobro nije nakazno i ogavno),ma *** imas sliku u profilu a ako si mi prijatelj imas moju sliku i bez ovog zatamnjenja u profilu!

Ne, ne izgleda nakazno.
To je baš lepo, ja to volem. :D
Volem lepe ruke, sa sve venama. :D

Back