analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.112
Sloboda je strelac ali uvijek bez strelca nema slobode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na primer Srbija je u znaku Jarca, ali ne bih nesto rekla da je ona gospodska zemlja. Moze tu pojasnjenje?Sloboda je strelac ali uvijek bez strelca nema slobode

Ja sam seljancura bez sumnje, ali sta da se radiNpr kod mene se mesa taj gospodski stil sa seljacizmom i ja to vidim
Ja sam dete sa sela, ali se to kod mene fizički ne vidi...ali se zato "selo" vidi iz mene! Sad vidim da u tome nema ništa loše...ranije sam tripovala, da mi je to neki defect. Kad ono...seljačina po metropolama, samo tako!Kol'ko ti duša želi!Ja sam seljancura bez sumnje, ali sta da se radi
Zasto?Ja sam seljancura bez sumnje, ali sta da se radi
Misli se valjda na te neke gospodske manire.Zasto?
Pa ne djeluje mi tako.Misli se valjda na te neke gospodske manire.
Ni meni.Deluje agresivno-ratoborno.K'o i svaka prava ovnica!Pa ne djeluje mi tako.
Aoo evo ti znas na sta se misli, kao da ja sam ne mogu zamisliti i dozivljeti na svoj nacin.Ni meni.Deluje agresivno-ratoborno.K'o i svaka prava ovnica!
Misli se pre, na tip žena tatina i mamina princeza i te fore! Lol:!

Tako zvuči iz kontesta, ti možeš misliti i doživljavati, halucinirati...kako god.Aoo evo ti znas na sta se misli, kao da ja sam ne mogu zamisliti i dozivljeti na svoj nacin.![]()
Pa u stanju sam da kazem gadne stvari kad se posvadjam sa nekim. Ne daj da te zavara moja venera u ribamaZasto?
To je okej, treba da se branis.Pa u stanju sam da kazem gadne stvari kad se posvadjam sa nekim. Ne daj da te zavara moja venera u ribama
Sta si ti u horoskopu?Meni su par puta rekli da imam reakcije kao Ovan i ja sam se Boga mi baš uvredila![]()
![]()
Znak Rak, podznak BikSta si ti u horoskopu?
Kao sto znas, znak je samo sustina, a podznak je pojavnost, mozda imas neki zeznut podznak
Pa eto ti odgovora zasto se tako ponasas, bik je cepanica bez imalo suptilnosti, a ovan je ratoboran i zeli da bude glavni. Velika je razlika.Znak Rak, podznak Bik
Al imam neke aspekte šizofreničarske pa zato delujem ko ludača![]()
U pravu si. Svaka čast izuzecima, ali pojedini su teška g....!ovan - najbolji ili pljuni vise sebe...
bik - drugari
blizac - povrsni
rak - pateticni
lav - gomna
devica - sitnicari
vaga - fashioniste
skorpija - negativni
strelac - jebivetri
jarac - birokrate
vodolije - super
ribe - pacijenti

Tako je zabavnije hahhaMaa mnogo ste negativne da vam kazem...mozda je do vrucine....svi znaci imaju tako lepe karakteristike, a vi samo ono sto ne valja...![]()
Meni ne prijaju nikako zbog potrebe da ih stalno obasipas komplimentima. Neki su nesigurni u sebe, a neki odvec sigurni, ali bas vole laskanje. Takve ljude oduvek prezirem, a igrom slucaja, medju njima je najvise bilo lavova.U pravu si. Svaka čast izuzecima, ali pojedini su teška g....!
Jesmo malo...ono, menjamo raspolozenje malo cesce, dobro Malo Vise, ali sve u svemu smo superTako je zabavnije hahha
Ali ne mozes poreci da su ribe malo...pa kazu, kao voda, nepredvidive![]()